Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Οι μεγάλοι losers του 2023 θέλουν να φτιάξουν επειγόντως την εικόνα τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν ένα δύσκολο 2023, με αποτυχημένα επιχειρηματικά εγχειρήματα και μια βαθύτερη ρήξη με τη βασιλική οικογένεια.

Με τον νέο χρόνο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται για ένα «κομβικό» σχέδιο σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα τους και να χαράξουν μια νέα πορεία το 2024.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού τώρα που η μπάλα «καίει»

Καθώς μπαίνουμε στο 2024 έχουμε τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα. Ανυπομονώ μέχρι να τα ανακοινώσουμε

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη δραματική ανακοίνωση του Megxit και εν μέσω της συνεχιζόμενης οικογενειακής αναταραχής και τον αποτυχιών τους, το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να αναγνωρίσει τα λάθη του και να ξαναχτίσει γέφυρες με το κοινό και τη βασιλική οικογένεια.

«Καθώς μπαίνουμε στο 2024 έχουμε τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα. Ανυπομονώ μέχρι να τα ανακοινώσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ στην εκδήλωση Power of Women του περιοδικού Variety στο Λος Άντζελες. Έθεσε έτσι τη βάση για μια χρονιά πιθανής προόδου.

Και καθώς η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες της για τη νέα χρονιά, πηγές κοντά στο ζευγάρι τόνισαν τη σημασία του 2024 ως έτους λύτρωσης.

Κομβική χρονιά για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ
«Το 2024 είναι κομβική χρονιά για αυτούς. Πρέπει να κάνουν κάτι για να ανακάμψουν και να βρουν μια νέα θετική τακτική γιατί αυτό που κάνουν είναι ξεκάθαρο πως δεν λειτουργεί», σημείωσε ο εμπειρογνώμονας δημοσίων σχέσεων Mark Borkowski.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Express, αναμένεται να ανακοινώσει έναν βασικό τομέα εστίασης για το ίδρυμα Archewell και οι εμπειρογνώμονες αναμένουν μια πιο ώριμη και στοχαστική διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Με το λαμπερό ζευγάρι να θέλει να κάνει reset στην εικόνα του, οι στρατηγικές κινήσεις της Μέγκαν Μαρκλ υποδηλώνουν μια αλλαγή στο επίκεντρο.

«Επιστρέψτε στα βασικά. Επικεντρωθείτε σε αυτό στο οποίο είστε καλοί» επισήμανε ο ειδικός επωνυμίας και πολιτισμού Nick Ede, επισημαίνοντας την επιτυχία της Μέγκαν Μαρκλ σε έργα που συνδυάζουν μόδα, φαγητό και φιλανθρωπία στη Βρετανία.

«Το κοινό φαίνεται να ενδιαφέρεται μόνο για το τι κάνουν σε ό,τι αφορά τα βασιλικά τους καθήκοντα. Ωστόσο η αίσθηση πως κακολογούν συνεχώς τη βασιλική οικογένεια είναι ακριβώς αυτό που μειώνει την απήχησή τους», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορούν να έχουν μια ακόμα χρονιά συζητώντας για θέματα που δεν έχουν απήχηση. Είναι καιρός να οικοδομήσουν κάτι πιο θετικό» υπογράμμισε ο ειδικός δημοσίων σχέσεων Mark Borkowski.

Γράψτε το σχόλιο σας

Οι τρεις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Καρρά που έγραψαν ιστορία

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Δείπνησαν στο «πιο ακριβό εστιατόριο του κόσμου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)