«Ποτάμι» οργής για τον χορό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram – «Κλάψτε φτωχοί, δανεική χλίδα…» (video)

Η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε να απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ντουμπάι, μοιράζοντας στιγμές από την πολυτελή της διαμονή και δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από πάρτι με πολύ χορό και κέφι.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, είναι φανερή η χαρά και η διασκέδασή της, καθώς χορεύει φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα. H ηθοποιός είναι η πρώτη Ελληνίδα influencer του Instagram με πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, πράγμα που σημαίνει ότι τέτοιες αναρτήσεις πολυτελείας θα αντιμετωπίζονται από μερίδα των ακόλουθών της με οργή και αντιδράσεις όπου φαίνεται να επιδεικνύει την πολυτέλεια των διακοπών της.

Τα σχόλια οργής κάτω από την ανάρτησή της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)


«Ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας», «Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;», «Αχ τι καλή μητέρα..Κανείς δε σχολιάζει που έχει παρατήσει τα παιδιά της για να χορεύει στο Ντουμπάι δείχνοντας μας τη δανεικη χλυδα», «Κλάψτε φτωχοί!» και πολλά άλλα τα οποία έφτασαν σε ακραίο βαθμό, ακόμα και να χαρακτηρίσουν με χυδαίες λέξεις την ηθοποιό.

Στην πλειοψηφία τους όμως τα σχόλια υπερασπίστηκαν τις επιλογές της Αθηνάς Οικονομάκου και στράφηκαν εναντίον των followers που την κατέκριναν, υπερασπιζόμενα την ελευθερία να ξοδέψει τα χρήματά της όπου θέλει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)


Πηγή: athensmagazine.gr

Πάντα στο πλευρό του ΜακΚίσικ και του Ολυμπιακού η Μπέριλ (pic)

Ανεκδοτάρα με 82χρονο: Η Μύκονος και το ξεσάλωμα