Ζώδια: Ποια ζώδια θα έχουν δύσκολο 2023;

Τις δικές του αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 και τα ζώδια έκανε ο γνωστός αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης.

Με το νέο έτος να βρίσκεται προ των πυλών ο αστρολόγος προειδοποιεί για όλα όσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα ζώδια τον πρώτο μήνα του 2023.

Άλλωστε, το 2022 δεν ήταν εύκολο για πολλά ζώδια. Άραγε το 2023 θα είναι καλύτερο;

Δείτε αναλυτικά:
Κριός

Μετά τις δυσκολίες του 2022 και τις αλλαγές που άρχισαν να γίνονται στη ζωή σας, πρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν ένα καινούργιο ξεκίνημα επαγγελματικό ή αισθηματικό.Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της τις περισσότερες χαρές στον έρωτα και όλα φαίνονται να μπορούν να διορθωθούν και να νοιώσετε «γεμάτοι συναισθηματικά.

Είναι στο χέρι σας να μην έχετε κανένα παράπονο από τη ζωή σας και να νοιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα προωθούνται εύκολα. Βελτίωση συνθηκών εργασίας και αναγνώριση των ικανοτήτων σας είναι κάτι σίγουρο.

Ταύρος

Το 2023 είναι χρονιά δύσκολη αλλά γόνιμη. Μην το ξεχνάτε αυτό όταν οι αντιξοότητες σας κουράζουν. Θα τολμήσετε τις αλλαγές που φοβηθήκατε όλα αυτά τα χρόνια και από την αρχή της νέας χρονιάς θα διαπιστώσετε ότι μέχρι τώρα οι φόβοι σας ήταν αβάσιμοι.

Θα εκθέσετε απόψεις, θα πάρετε αποφάσεις, θα κάνετε έντονη ερωτική ζωή για ένα διάστημα αλλά θα έρθετε και στο δίλημμα για την συνέχιση ενός τρόπου ζωής ή όχι. Πάντως είτε κερδίσετε με επανάσταση είτε με αποδοχή, πρέπει να μάθετε να χαίρεστε ότι έχετε και να μην καταπιέζετε το σύντροφο σας με τα άγχη σας.

Δίδυμοι

Η καινούρια χρονιά έρχεται φέρνοντας πολλή δουλειά, ευθύνες, κούραση, πολλά σχέδια και προοπτικές αλλά και πολλές προσδοκίες. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι για τους περισσότερους από εσάς, ανοίγεται τώρα ένας δρόμος για τις επιδιώξεις σας και ότι θα πρέπει να φροντίσετε να είστε προετοιμασμένοι για την κούραση που σας περιμένει αλλά και «ξεκαθαρισμένοι» για το τι πραγματικά θέλετε.

Είναι καιρός να ξεπεράσετε τις πεισματικές αδιαλλαξίες και να δείτε καθαρά τι προσφέρετε στους άλλους και τι παίρνετε από αυτούς. Επιδιώξτε νέους κοινωνικούς ή πνευματικούς στόχους και προσέξτε τους ανταγωνισμούς και τις   επιβουλές. Αισθηματικά  να είστε σαφείς και ουσιαστικοί.

Καρκίνος

Ουσιαστικές αλλαγές γίνονται στη ζωή σας και μέσα σας και προετοιμάζετε μία γενική αναδιοργάνωση βασισμένη στη πείρα του παρελθόντος. Όμως κάθε μεταβατική κατάσταση έχει δυσκολίες. Αν μιλάμε για μία καινούργια εποχή που ανατέλλει, τότε εσείς οι διορατικοί Καρκίνοι, είστε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και να προωθήσετε τις αρχές που υποστηρίζετε στη ζωή Ανακατατάξεις στο σπίτι είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικά μην πιέζετε καταστάσεις και μη ζητάτε άμεση ικανοποίηση, καθώς η περίοδος έχει μεγάλη δόση αβεβαιότητας. Οι μακρόχρονες σχέσεις και ο γάμος θα καταφέρουν να ξεπεράσουν κάποιες ενοχλητικές δυσκολίες.

Λέων

Επεξεργάζεστε τρόπους  απελευθέρωσης σας, από οτιδήποτε σας αναγκάζει να συμπεριφέρεστε καταπιεστικά. Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και θα επανατοποθετήσετε τις ελπίδες σας για το μέλλον. Η νέα χρονιά θα είναι επίσης περίοδος αισθηματικών αλλαγών και ικανοποίησης για τους ελεύθερους.

Επαγγελματικά  θα απαιτηθούν από εσάς ευθύνες και συνέπεια στις επιλογές. Όπως και να αντιδράσετε όμως, στο τέλος θα παραδεχτείτε ότι έχετε καινούργιες απόψεις για τις ανθρώπινες σχέσεις και οι συνθήκες θα βοηθήσουν να λειτουργήσετε τελείως διαφορετικά από ότι σας επιβάλλει το περιβάλλον σας.

Παρθένος

Νέοι στόχοι, καινούριες φιλίες, ξαφνικές επιτυχίες θα κοσμήσουν την καθημερινότητα του Ιανουαρίου, ενώ καλύτερη προβλέπεται η νέα χρονιά και για την αισθηματική σας ζωή. Μην χρονοτριβείτε σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και πάρτε αποφάσεις για μία σχέση που τραβάει αδικαιολόγητα μακριά χωρίς να εξελίσσεται σε κάτι συγκεκριμένο.

Γίνετε πιο συνεργάσιμοι και εκφράστε σε πρακτικά πλαίσια τη σχέση αγάπης με τον άνθρωπο της επιλογής σας. Δεν θα πείτε μεγάλα λόγια, ούτε θα κάνετε υπερβολές αλλά θα δείτε με ήρεμη βεβαιότητα την παρουσία σας στο δεσμό, τη συμβίωση ή το γάμο. Μετακινήσεις, γνωριμίες, σπουδές είναι πράγματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ζυγός

Σκεφτείτε καλά και φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Η ανασφάλεια σας έγινε, ως τώρα, αφορμή να προσκολληθείτε σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας βοήθησαν να εξελιχτείτε. To  ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τη βάση σας, να δυναμώσετε την ψυχή σας και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που αποδείχτηκαν ακατάλληλοι, ή σκληροί μαζί σας.

Αισθηματικά ο Ιανουάριος  θα σας βάλει συχνά σε διλήμματα. Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα απαιτεί μία άμεση και αποφασιστική αντιμετώπιση που θα οδηγήσει στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Σκορπιός

Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή σας και εσείς έχετε αλλάξει νοοτροπία και απόψεις για πολλά θέματα. Κάθε αλλαγή όμως συνεπάγεται και αρκετές δυσκολίες και είναι φυσικό να υπάρχουν όλο το χρόνο, μέχρι να συνηθίσετε στην ιδέα και να γίνουν οι καταστάσεις πιο σαφείς.

Η περίοδος των εμπειριών και της διαμαρτυρίας τελειώνει για κάτι πιο ουσιαστικό και πιο γόνιμο. Ένας καινούργιος έρωτας θα έχει δυο εκδοχές: ή να προσθέσει ευθύνες τις οποίες πρόθυμα θα αναλάβετε (;) ή να σας βοηθήσει να μοιραστείτε μαζί του τη δημοτικότητα που θα συνεπάγεται το γεγονός της σχέσης σας ή ο γάμος στον οποίο θα καταλήξετε γρήγορα.

Τοξότης

Αναθεωρήστε τον τρόπο της ζωής σας τη νέα χρονιά και όλα θα πάνε καλά. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή που θα σας έκανε να ξεχάσετε τι και γιατί προσπαθείτε. Το 2023 θα σας δώσει την ευκαιρία να μείνετε πιο ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας. Μην τη χάσετε!

Η αισθηματική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον καθώς αναλαμβάνετε δράση σε τομείς που σας απασχολούσαν από καιρό, αλλά τους είχατε αφήσει στα χέρια άλλων. Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα, υπολογίζοντας ταυτόχρονα το κόστος της κάθε επιλογής σας. Σημαντική η νέα χρονιά και για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα.

Αιγόκερως

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων σας βρίσκει προβληματισμένους και με αλλαγές στη ζωή σας. Αλλαγές καθαρά απτές ή εσωτερικές. Πρέπει να τις δεχθείτε τόσο από την καλή όσο και την κακή τους πλευρά. Μην ξεχνάτε ότι κάθε απώλεια είναι μία ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα που αξιοποιεί τη δημιουργικότητα μας.

Θα χρησιμοποιήσετε βέβαια όλα τα εκφραστικά μέσα που διαθέτετε με εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον σας. Πολλές και σύντομες αισθηματικές περιπέτειες είναι στο πρόγραμμα για τους νεότερους και τους πιο ανυπόμονους! Προφυλάξτε όμως την ψυχική σας ισορροπία και την οικογένεια και καθετί σχετικό με αυτή.

Υδροχόος

Ο Ιανουάριος είναι μήνας έναρξης για εσάς, μόνο που υπάρχει σαν κατάθεση η πείρα και η φρόνηση που σας δίδαξαν τα λάθη σας. Αν τη χρησιμοποιήσετε σωστά θα επιτύχετε, αν την αγνοήσετε θα χρειαστεί να κάνετε διπλό κόπο και δρόμο.

Η νέα χρονιά θα ενεργοποιήσει κατά πολύ το ένστικτό σας και θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.Θα σας βοηθήσει επίσης να κάνετε αντικαταστάσεις προσώπων ή να αλλάξετε τον τρόπο ζωής επηρεάζοντας αισθητά την ερωτική σας πορεία. Επαγγελματικά, ο Δίας θα συμβάλει ώστε να παίξουν σημαντικό ρόλο, είτε πρόκειται για βιοποριστική εργασία, είτε για σπουδές ή ελεύθερη έκφραση σε κάτι καλλιτεχνικό

Ιχθύες

Η νέα χρονιά θεωρείται καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας αλλά θα πρέπει να προνοήσετε και για τα επόμενα χρόνια. Επίσης επιφυλάσσει αλλαγές που θα γίνουν μέσα σας και θα σας εκπλήξει ο συγχρονισμός συγκυριών και η τύχη στα γεγονότα.

Κάποιος ή κάτι θα σας απασχολήσει αλλά μέσα από μία πίεση που θα υποστείτε αλλά θα βρείτε μία λύση ή θα συλλάβετε μία ιδέα που θα ευνοήσει τον τομέα αυτό. Τα επαγγελματικά σχέδια φαίνεται να πλησιάζουν στην ευόδωση τους. Η επιτυχία είναι θέμα αντοχής και κοινωνικής δραστηριότητας που είναι σκόπιμο να αναπτύξετε. Αισθηματικά, ο Ιανουάριος σας θέλει προσεκτικούς και υπομονετικούς.

Paige Spiranac: Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στην υφήλιο για το 2022 – φωτογραφία

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σε μοναστήρι η Δήμητρα… τι συνέβη; βίντεο