Ποια είναι η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η νέα τηλεοπτική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον Alpha σε λίγο καιρό, κι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ανήκει στην Ευγενία Ξυγκόρου που θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Ιουλίας Σκούταρη.

Η Ευγενία Ξυγκόρου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Η 26χρονη ηθοποιός είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Χρυσαυγής στη σειρά έξι επεισοδίων της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη», ενώ συμμετείχε και στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Επιστροφή».

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και στο ενεργητικό της μετράει και αρκετές θεατρικές εμφανίσεις στις παραστάσεις «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» και «Το σπίτι των επιθυμιών».

Αναφορικά με τον νέο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Προξενιό της Ιουλίας», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο GALA: «Η Ιουλία είναι πολύ παθιασμένη, κάτι που με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Υπάρχει ένα κομμάτι αθωότητας που δεν έχουμε εμείς σήμερα. Είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, που το υποδύεται ο Δημήτρης Σέρφας. Είναι ένας μεγάλος έρωτας που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες. Πριν έρθει το προξενιό έχει μαθευτεί στις οικογένειες ότι τα δύο παιδιά αγαπιούνται και προσπαθούν να τα εμποδίσουν. Εγώ δεν θα μπορούσα να έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον αγαπημένο μου, όπως η Ιουλία. Και θεωρώ ότι είναι τόσο τολμηρή ακριβώς επειδή είναι τόσο αθώα. Πόσο εύκολο είναι να πεις ότι αγαπάω κάποιον και τον εμπιστεύομαι άνευ όρων;».

Πηγή: protothema.gr

Latest

Συνεχίζεται το «ειδύλλιο» Ματίνας Παγώνη και Κωνσταντίνου Αργυρού: Η «καλημέρα» του τραγουδιστή που την «άφησε κάγκελο» – «Είναι στημένο;»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι ακαταμάχητες πόζες μόνο με πετσέτα και μια … φίλη της στην πισίνα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)