Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι ακαταμάχητες πόζες μόνο με πετσέτα και μια … φίλη της στην πισίνα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αυτό που λέμε μια πραγματική barbie, τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα. Εδώ και λίγους μήνες άλλωστε υπάρχει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Σε ανάρτησή της μάλιστα, στο Instagram έχει φέρει τα πάνω… κάτω καθώς ποζάρει με φίλη της φορώντας μόνο τις πετσέτες τους και κάνοντας τη φαντασία μας να… οργιάσει!

Πώς διατηρεί τις ιδανικές αναλογίες της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Σε συνέντευξή της στο Love It, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε μιλήσει για την εικόνα και τη διατροφή της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μέχρι πριν 4 μήνες το σώμα μου το απέδιδα στα γονίδια, όλοι μου οι φίλοι με μισούσαν γιατί δεν παχαίνω, έκανα τη χειρότερη διατροφή που θα μπορούσε να υπάρξει. Ήμουν πάντα αδύνατη, αλλά όσο δεν τρεφόμουν σωστά είχε διαφορά το δέρμα μου, δε φαινόμουν γυμνασμένη. Ήμουν και τότε αδύνατη, αλλά τώρα και γυμνασμένη εδώ και τρεις μήνες που κάνω διατροφή και ζω με αέρα».


«Τρώω πολύ πιο υγιεινά, έχω σταματήσει να τρώω αυτά που έτρωγα που ήταν βλαβερά για την υγεία μου βέβαια. Δεν πεινάω καθόλου και πλέον έχει γίνει συνήθεια, δηλαδή παλιότερα θυμάμαι ότι αν δεν έτρωγα κάτι ανθυγιεινό μέσα στη μέρα μου ήμουν πεσμένη» είχε συμπληρώσει.

Ποια είναι η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Latest

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Η σχεσούλα μου; Ρε, μας δουλεύετε;» – Απαντά στα δημοσιεύματα για τη «σχέση» του με την Αγγελική Μανουσάκη