Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δες την να ποζάρει σε ταράτσα με δερμάτινο τζάκετ, συνοδεία μουσικής και σεξαπίλ

Αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα αποπνέει η αγαπημένη ηθοποιός και ταγουδίστρια

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και αισθησιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Με το έντονο ταπεραμέντο της, τον αυθορμητισμό και το ωραίο κορμί της, κερδίζει εύκολα την προσοχή του ανδρικού φύλου.

Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους περισσότερους από 375.000 followers της στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Και το μεσημέρι της Παρασκευής (8/4), έβαλε «φωτιά» στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν δημοσίευσε ένα υπέροχο, ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται με ροκ σύνολο και είναι μία θεά!

Στην αρχή του κλιπ, την βλέπουμε σε ταράτσα να ποζάρει ναζιάρικα στη φωτογράφο, φορώντας ένα στιλάτο, ψηλόμεσο παντελόνι, ένα crop top και sneakers. Φυσικά, το ροκ look της αποθεώνει το δερμάτινο τζάκετ. Έπειτα, εμφανίζεται με άλλο ντύσιμο – τζιν, tshirt και αρβυλάκια – σε έναν εσωτερικό χώρο, που θυμίζει κατάστημα ρούχων. Εκεί, χορεύει με στιλ και αυτοπεποίθηση. Αμέσως μετά, βγαίνει ξανά στην ταράτσα –με τα ρούχα που φορούσε στην αρχή– και χαμογελά, ενώ για 2–3 δευτερόλεπτα βγάζει το τζάκετ, το σηκώνει ψηλά και επιδεικνύει τις καμπύλες της, προκαλώντας την ερωτική φαντασία των ανδρών. Kαι όλα αυτά, με τη συνοδεία ξεσηκωτικής μουσικής!

[/video]

«Όταν δεν μπορείς μόνος σου να “σε δεις” όπως πραγματικά είσαι, ζητά από κάποιον που σ’ αγαπάει να σου πει ή να σου δείξει πώς σε βλέπει μέσα απ’ τα δικά του μάτια» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η 44χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, δίνοντας τη δική της συμβουλή στους διαδικτυακούς της φίλους.

Όταν δεν μπορείς μόνος σου να “σε δεις” όπως πραγματικά είσαι, ζητά από κάποιον που σ’ αγαπάει να σου πει ή να σου δείξει πώς σε βλέπει μέσα απ’ τα δικά του μάτια…

Survivor Ελλάδας – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η Βρισηίδα είναι μία γυναίκα με φοβερή αντίληψη, η Ναυσικά εξελίχθηκε, εγώ έπεσα αγωνιστικά»

Κατερίνα Καραβάτου: Το «όχι» στα μπότοξ και το ρετούς φωτογραφιών – Ποιο θεωρεί πως είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή της;