Κατερίνα Καραβάτου: Το «όχι» στα μπότοξ και το ρετούς φωτογραφιών – Ποιο θεωρεί πως είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή της;

Μία άκρως ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε η παρουσιάστρια του MEGA

Στο «Night Out» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης 7/4 η Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, εξήγησε πώς χειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποια θεωρεί πως είναι τα δυνατά της σημεία, εσωτερικά και εξωτερικά.

Για τη σχέση της με τα social media, εξήγησε στον παρουσιαστή της εκπομπής, Θεοχάρη Ιωαννίδη: «Δεν κάνω εγώ unfollow και τέτοια, δεν τα πιστεύω αυτά εγώ. Δεν κρέμεται τίποτα από ένα follow και ένα unfollow. Όπως δεν νομίζω ότι κρέμεται κάτι και από τα likes. Και επειδή γνωρίζω ότι αρκετοί άνθρωποι δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που δεν κάνω κανένα like ποτέ και σε κανέναν για να μην πέσουν και παρεξηγήσεις. Προτιμώ να μην έχω καμία σχέση, από το να έχω να αντιμετωπίσω διάφορα πράγματα».

Εν συνεχεία, αποκάλυψε για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν κάνω ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στον λογαριασμό μου. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω τα φίλτρα με τον φωτισμό το instagram, ρετούς δεν κάνω, γιατί δεν ξέρω να κάνω. Εμένα μου αρέσει που ανεβάζω φωτογραφίες πιο φυσικές. Στις περισσότερες που ανεβάζω, είμαι άβαφη».

Σχετικά με τον λόγο που λέει «όχι» στα μπότοξ και τους τρόπους που διατηρεί την επιδερμίδα της ανανεωμένη, είπε: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους, οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατον».

«Το πιο δυνατό μου σημείο θεωρώ είναι τα πόδια μου. Το μεγαλύτερο προσόν του χαρακτήρα μου είναι ότι είμαι ειλικρινής και ευγενής» απάντησε, όταν ρωτήθηκε από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τα δυνατά της σημεία.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στην προσωπική της ζωή, η 48χρονη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περσινή σκληρή, γεμάτη εμπόδια, χρονιά: «To 2021 μου δίδαξε να λέω “και μη χειρότερα”. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορούν να φτάσουν τα πράγματα από εκεί που είναι. Μου δίνουν δύναμη τα παιδιά μου, προσπαθώ να κοιτώ με αισιοδοξία το μέλλον».

«Δεν έχω να λέω τι λέξη μαμά, δεν έχω κάποιον να με αγαπά με αυτόν τον τρόπο» είπε για τον θάνατο  της μητέρας της.

Για τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα, και την τωρινή τους σχέση, υπογράμμισε: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (οι γονείς) αλλά αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μετά πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει; Δεν μπορεί να λειτουργήσει».

Θα συνεργαζόταν ξανά με τον πρώην σύζυγό της; «Αν μας δινόταν η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί ξανά αυτό το πράγμα, άλλωστε συνεργαζόμασταν με τον Κρατερό για επτά χρόνια, όχι ακόμα δεν…»

Σχετικά με το εάν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω πότε προχωράς μετά από έναν χωρισμό. Πού να ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Θα βάλω κάποια πράγματα σε μια άλλη σειρά, γιατί έχω να αντιμετωπίσω πολλά αυτή τη στιγμή. Πολλές σημαντικές απώλειες, πολλά νέα δεδομένα, πολλές καινούριες καταστάσεις. Νομίζω πως πρώτα πρέπει να δω τι μου γίνεται ακριβώς και μετά να μπορέσω να κάνω κάτι».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δες την να ποζάρει σε ταράτσα με δερμάτινο τζάκετ, συνοδεία μουσικής και σεξαπίλ

Ελένη Μενεγάκη: Ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ και «τα είδε όλα»