Πέρα από το στοματικό: 3 προκαταρκτικά για ακόμα καλύτερο σεξ

Έρευνα του 2004 στην οποία συμμετείχαν 152 ετεροφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες διαπίστωσε ότι και τα δύο φύλα χρειάζονταν, κατά μέσο όρο, περίπου 20 λεπτά προκαταρκτικού παιχνιδιού για να μπουν σε ερωτικό mood και να διεγερθούν σε ικανοποιητικό βαθμό, την ώρα που τελικά έπαιρναν κάτι λιγότερο από 10 λεπτά κατά μέσο όρο.

Μια άλλη μελέτη, του 2017, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες οποιουδήποτε σεξουαλικού προσανατολισμού είχαν περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό αν η σεξουαλική συνεύρεση με τον/τη σύντροφό τους περιελάμβανε αρκετά και διαφορετικά προκαταρκτικά: από παθιασμένα φιλιά και ερεθισμό των γεννητικών οργάνων με τα δάχτυλα ή/και το στόμα.

Είναι γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το σεξ είναι πολλά περισσότερα από τη διείσδυση του πέους στον κόλπο και ότι η κορύφωση μπορεί να συμβεί σε άντρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως αυτής. Μπορεί να συμβεί δηλαδή και κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Ο πιο δημοφιλής και δοκιμασμένος τρόπος και για τα δύο φύλα είναι το στοματικό σεξ, που αν και αποτελεί από μόνο του είδος σεξ, λειτουργεί ταυτόχρονα και ως ένα απολαυστικό ορεκτικό που θα σε περάσει με ανυπομονησία στο κυρίως πιάτο. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό foreplay που μπορεί να κάνει το σεξ ακόμα καλύτερο.

Φιληθείτε με πάθος

Το να φιλιέστε έντονα, με πάθος και τις γλώσσες σας να μπλέκονται σαν κουβάρι και ταυτόχρονα να αγκαλιάζεστε και να πιέζετε τα σώματά σας, ενώ αποτελεί στανταράκι για να συνδεθείτε σεξουαλικά, για κάποιο λόγο το υποτιμάτε σαν διαδικασία και κίνηση. Όχι, μόνο εσύ και η σύντροφός σου. Οι περισσότεροι, που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση.

Κάν’ τε μασάζ ο ένας στον άλλον

Εκτός από θεραπευτικές ιδιότητες για την αντιμετώπιση κάποιου τραυματισμού ή χρόνιου πόνου, το μασάζ αποτελεί επίσης έναν από τους καλύτερους τρόπους χαλάρωσης, αλλά και ενίσχυσης της ερωτικής διάθεσης και επιθυμίας.

Αντί λοιπόν για τα κλασικά, βιαστικά χάδια, τι θα έλεγες την επόμενη φορά να κατεβάσετε ρυθμούς και να αφεθείτε ο ένας στα χέρια του άλλου. Να της χαρίσεις το πιο ερωτικό μασάζ υπό το φως των κεριών και εκείνη με τη σειρά της να στο ανταποδώσει.

Μοιραστείτε μία φαντασίωση

Ένα ακόμα προκαταρκτικό που μπορεί να ανάψει τα αίματα χωρίς μάλιστα να υπάρξει καμία σωματική επαφή είναι να μοιραστείς μαζί της μία ερωτική φαντασίωση. Πράγματα που θα ήθελες να σου κάνει και να της κάνεις στο κρεβάτι.

Η πλειοψηφία αποφεύγει αυτού τους είδους την επικοινωνία στο σεξ, κυρίως λόγω συστολής. Πολύ κακώς. Το κλειδί άλλωστε, όχι μόνο για μία υγιή σχέση, αλλά και για μία απολαυστική σεξουαλική ζωή είναι η καλή επικοινωνία.oneman.gr

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης πηγαίνει στα Γιάννενα και η Αργυρώ τρέμει στην ιδέα πως το μεγάλο της μυστικό θα αποκαλυφθεί!

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης μαθαίνει πως έχει γιο, όμως οι συνθήκες δεν είναι αυτές που κανείς θα περίμενε!