Η συγκινητική συνομιλία με τη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου

Μιλώντας στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι είναι ένας άνθρωπος που συνήθως συγκινείται και δεν φοβάται να δακρύσει, διότι όπως υποστήριξε, “το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: “Δεν έχω πρόβλημα να δακρύσω, δε θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας προϋποθέτει να μην δακρύζεις, αντίθετα. Να είσαι γενναίος σημαίνει να μη φοβάσαι να εκφράσεις συναισθήματα. Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής μου με τον κόσμο. Όταν πήγα στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων που είχαν καταστραφεί από τις πλημμύρες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν αποκάλυψα στη μάνα μου τις προτιμήσεις μου, έκλαψα ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη, αν και είμαι ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από την αποδοχή της”

Αναφερόμενος στην προδοσία, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι “Από μικρή ηλικία, στα 13 μου, ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένειά μου βίωσε την προδοσία από ορισμένα άτομα που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε υποστηρίξει. Ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με διαμόρφωσε. Το πιο βαθύ ένστικτο μου είναι ότι μπορώ να υπερβώ όλα τα εμπόδια. Όταν γνωρίζεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και εξακολουθείς να προχωράς, και ότι βασίζεσαι σε λίγους ανθρώπους, αυτό δημιουργεί μια σκληρότητα, μια ανθεκτικότητα.”

Written by admin

Latest

Βαλέρια Κουρούπη: Η σπάνια τρυφερή φωτογραφία της 49χρονης ηθοποιού με τον 33χρονο σύντροφό της

Εξελίξεις στην υγεία του τραγουδιστή: Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη