Πάρις Χίλτον: Ποζάρει μόνο με τον γιο της στο Instagram και τη ρωτάνε πού είναι η κόρη της

Η Πάρις Χίλτον δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον γιο της, Φίνιξ, στα social media. Η «χρυσή κληρονόμος» τον Δεκέμβριο αποκάλυψε ότι απέκτησε και άλλο ένα παιδί με παρένθετη μητέρα, τη Λόντον.

Ωστόσο, στο Instagram ποζάρει μόνο με τον γιο της και αυτό γεννά ερωτήματα στους ακολούθους της, που απορούν για το πού βρίσκεται το άλλο της παιδί και γιατί δεν μοιράζεται στιγμιότυπα με την κόρη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

«Πολύ ωραίοι, αλλά γιατί δεν βλέπουμε πουθενά τη Λόντον;» είναι ένα από τα πιο συχνά σχόλια κάτω από την καινούργια ανάρτηση που έκανε η Πάρις Χίλτον. Άλλοι πάλι τη ρωτούν, αν είναι καλά το άλλο μωρό.

Δείτε περισσότερα

 

Σε αναφορά για το πώς απέκτησε τα δύο παιδιά της, η ίδια παραδέχτηκε πριν από λίγο καιρό, ότι η απόφαση να μην κυοφορήσει η ίδια τα παιδιά της, ήταν δύσκολη. Όπως είπε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Paris in Love» η «χρυσή» κληρονόμος είπε:

«Η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση. Θα μου άρεσε πολύ η εμπειρία του να μεγαλώνεις το μωρό στην κοιλιά σου και να νιώθεις τις κλωτσιές και όλες αυτές τις συναρπαστικές στιγμές. Παρόλο που το μωρό είναι βιολογικά δικό μου και του Κάρτερ, αποφασίσαμε να βάλουμε μια παρένθετη μητέρα να το κυοφορήσει» εξηγώντας στη συνέχεια, ότι: το έκανε για να «προφυλάξει την υγεία και την ασφάλειά τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Με τη σειρά του, ο σύζυγός της, Κάρτερ Ριμ, είπε: «Τώρα που έχουμε παιδιά με την Πάρις, θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει και να είναι φυσιολογική και να μην είναι πάντα γνωστή ως τα παιδιά της Πάρις Χίλτον. Πρέπει να σκεφτούμε την ασφάλειά τους».

# Instagram # γιος # κόρη # Πάρις Χίλτον

Πηγή

Η γλώσσα των ματιών: Τι μας δείχνει μια γυναίκα όταν μας κοιτάει

Η αινιγματική κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης