Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα μαθαίνει για την απόδραση

Η Άννα και ο Δημήτρης θα βρεθούν παγιδευμένοι σε μία νέα ιστορία, με επίκεντρο τον θάνατο του Άγγελου Χατζή. Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Άγγελος αισθανθεί μία αδιαθεσία στις φυλακές. Ανήμπορος να σταθεί στα πόδια του, θα ζητήσει από τους φύλακες να τον οδηγήσουν στο κοντινότερο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Αλέκος, βλέποντας τον γιο του ένα βήμα πριν τον θάνατο, αποφασίζει να τον βοηθήσει να γλιτώσει. Έτσι, σχεδιάζει την απόδρασή του, γράφοντας το τέλος του..

Η Άννα μαθαίνει για την απόδραση του Άγγελου και αναλαμβάνει δράση, χωρίς -φυσικά- να ενημερώσει νωρίτερα τον Δημήτρη, στη σειρά Παγιδευμένοι. Το μόνο που κάνει, είναι να του αφήσει ένα μήνυμα πως ο άνθρωπος αυτός ετοιμάζεται να το σκάσει και πως πρέπει να αναλάβει δράση. Ο Άγγελος καταφέρνει να βγει από το νοσοκομείο και να μπει μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ξεκινά να οδηγά, με στόχο να βγει από την χώρα, αγνοώντας το γεγονός πως στο πίσω κάθισμα βρίσκεται η μεγαλύτερη εχθρός του!

Το αμάξι καταλήξει σε ένα δάσος και οι δυο τους λογομαχούν. Ξάφνου, πέφτουν και οι δυο στο έδαφος. Λίγες ώρες αργότερα, ο Άγγελος εντοπίζεται νεκρός, ενώ η Άννα σε τραγική κατάσταση δίπλα του. Η ίδια αδυνατεί να θυμηθεί τι έγινε εκείνο το βράδυ, δυσκολεύεται να καταλάβει εάν τον σκότωσε εκείνη ή όχι! Ένας νέος Γολγοθάς ξεκινά για την πρωταγωνίστρια, καθώς μπαίνει στη φυλακή για δολοφονία εν ψυχρώ.

Viral βίντεο: Τράκαρε και αντί να κλαίει άρχισε να χορεύει: Λαρισαία στο τσακίρ κέφι πετά καρέκλες στη μέση του δρόμου και γίνεται viral 

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Ο Νικηφόρος θέλει να δολοφονήσει τον Παύλο Βρουλάκη