Viral βίντεο: Τράκαρε και αντί να κλαίει άρχισε να χορεύει: Λαρισαία στο τσακίρ κέφι πετά καρέκλες στη μέση του δρόμου και γίνεται viral 

Λαρισαία ήρθε στο τσακίρ κέφι, έβαλε μουσική στη διαπασών και άρχισε να πετάει πράγματα από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της κάνοντας τους πάντες να σκέφτονται ότι ή είναι  αναίσθητη ή τρελάθηκε. Φυσικά, το σκηνικό αυτό που διαδραματίστηκε στην οδό Βόλου την Κυριακή (20/11) στη Θεσσαλική πρωτεύουσα έγινε viral σε ελάχιστη ώρα και μας κάνει να σκεφτόμαστε πως κάθε τι που μας συμβαίνει πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ καθώς το νερό δεν γυρνάει πίσω και δεν αξίζει να κλαίμε ποτέ πάνω από το χυμένο γάλα.

Όπως αποκαλύπτει το onlarissa μία γυναίκα, λίγο μετά τις 4 μ.μ. έχοντας έρθει στο τσακίρ κέφι, σταμάτησε το αυτοκίνητό της μέσα στη μέση της οδού Βόλου, με ανοικτές τις πόρτες και τη μουσική να παίζει Κωνσταντίνο Αργυρό στην διαπασών, κατέβηκε από το όχημά της και άρχισε να χορεύει.(Γαμπρός πήγε στο γάμο του μέσα σε φέρετρο για να κάνει εντύπωση και τα σχόλια έπεσαν βροχή από το κακόγουστο αστείο του).

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο και προσπαθώντας να σταθμεύσει το έριξε πάνω σε ένα δέντρο, ενώ ταυτόχρονα πηδούσε από το παράθυρο.

Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι περαστικοί έμειναν άναυδοι με την συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας, γύρω στα 35 ετών καθώς αφού έκανε το… σόου της δεν σταμάτησε εκεί, βρήκε δύο καρέκλες από παρακείμενο παντοπωλείο και άρχισε να τις πετάει στον δρόμο.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Εν τέλει κατάφεραν να την βάλουν μέσα στο περιπολικό και προφανώς όταν θα πήγε στο αστυνομικό τμήμα σίγουρα πίσω της όλη θα γελούσαν.

Άγρια Γη spoiler: Ο Άρης ελπίζει πως θα συλληφθεί!

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα μαθαίνει για την απόδραση