Παγιδευμένοι spoiler: Το μίσος που νιώθει για τον Σπύρο την επηρεάζει

Οι εξελίξεις της σειράς αναμένονται καταιγιστικές και περισσότερο καθηλωτικές σε σχέση με τα επεισόδια που ήδη έχουμε παρακολουθήσει. Αυτό γιατί ο Άγγελος μέσα από τη φυλακή καταφέρνει να καθοδηγεί τη ζωή όλων εκεί που ο ίδιος θέλει και σιγά-σιγά πετυχαίνει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί όσους προσπάθησαν να τον τιμωρήσουν.

Μέσα σε αυτούς είναι φυσικά ο Δημήτρης και η Άννα. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξομολογηθεί στη δικηγόρο πως ο πατέρας του, ο Σπύρος, έβαλε στη φυλακή τον πατέρα της, τον Κοσμά, πριν από περίπου 6 χρόνια για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Η Άννα, όπως θα δούμε, αναστατώνεται ιδιαίτερα, καθώς πίστευε πως αφού η υπόθεση της δολοφονίας της αδελφής της έκλεισε θα μπορούσε να προχωρήσει τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη τη σοκάρει. Η Άννα είναι σε τεράστιο δίλημμα: Να συνεχίσει να βρίσκεται με τον άντρα που αγαπά, ο πατέρας του οποίου ευθύνεται για τη δυστυχία της οικογένειας της, ή να τον διαγράψει; Προς μεγάλη απογοήτευση του Δημήτρη, η Άννα ηθικά και μόνο αποφασίζει να μείνει μακριά του. Το μίσος που νιώθει για τον Σπύρο την επηρεάζει και χωρίζει από τον Δημήτρη. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη χαροποιεί τον Άγγελο, που καταφέρνει να τους διαλύσει. Για πόσο, όμως, θα μείνουν χωριστά η Άννα και ο Δημήτρης;

 Παγιδευμένοι

Ζώδια: Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του 2023

Άγρια Γη spoiler: Η Όλγα θα καταλάβει την απάτη του τελικά!