Ούτε Ρέμος, ούτε Χατζηγιάννης: Αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας της Ζέτας Μακρυπούλια

Πολλοί γνωρίσαμε την Ζέτα Μακρυπούλια σε σχέση με τον Αντώνη Ρέμο και μετέπειτα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Ωστόσο άλλος ήταν ο πρώτος της έρωτας!

Ήταν η εποχή κατά την οποία η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια άρχισε να κερδίζει πόντους δημοσιότητας. Επρόκειτο άλλωστε για μία εντυπωσιακή γυναίκα με πλούσιο ταλέντο που είχε ήδη καταγράψει τις πρώτες της εμφανίσεις στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία, αυτές είναι οι βίλες που απέκτησε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο.

Στην προσωπική της ζωή τότε διατηρούσε σχέση με τον Κώστα Αλιμπέρτη. Φυσικά, ο τελευταίος –που ήταν διάσημος τότε- είχε αναλάβει και το πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής της αγαπημένης του.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η σχέση τους έμεινε κρυφή. Ωστόσο, κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε.Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Κώστα Αλιμπέρτη

Το 1997, το περιοδικό «Ciao», αναφέρθηκε στον δεσμό τους.

Στο κείμενο, το οποίο υπέγραφε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Δουβαρά, τονίζονταν πως για τη -μελαχρινή τότε- Μακρυπούλια ο «γυμναστής της δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της! Τον Κώστα Αλιμπέρτη, βέβαια! Πώς να μην είναι εντελώς… προσωπικός της (σ.σ. γυμναστής) δηλαδή;

Η Ζέτα δεν έχει στάνταρ ωράριο αλλά έχει εξαιρετική αντοχή αφού –όπως λέει και ο Κώστας, είναι μικρή και έχει αποθέματα ενέργειας- εξόν εκείνης της φοράς, που είχαν έρθει κάποιοι φίλοι του γυμναστές από την Αμερική και το ξεθέωσαν το κορίτσι!

Η Ζέτα, επίσης, γυμνάζει περισσότερο τους ώμους και τα πόδια αλλά βαριέται να κάνει πολλή ώρα ποδήλατο, όπως βαριέται και τις συνεχείς επαναλήψεις.Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Κώστα Αλιμπέρτη

Ο Κώστας τη μαλώνει αν δεν τηρεί το πρόγραμμα διατροφής που της έχει ορίσει αλλά δηλώνει με θαυμασμό: ‘Η Ζέτα έχει να φάει πατάτες τηγανητές τουλάχιστον δύο χρόνια’!».

Η Μακρυπούλια ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Αλιμπέρτη. Πάντως, η σχέση τους ολοκλήρωσε τον κύκλο της έπειτα από περίπου πέντε χρόνια.

Ο personal trainer δήλωσε, χρόνια αργότερα, ότι εκείνος αποφάσισε να μπει τέλος στην κοινή τους πορεία καθώς η σύντροφός του ήθελε να παντρευτούν.

Ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν φιλικός. Άλλωστε, υπήρχε αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είχαν περάσει τόσα πολλά μαζί.

Λίγο αργότερα, στη ζωή της Μακρυπούλια επρόκειτο να μπει ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος…

Πηγή: Athensmagazine..gr

Bianca Ella: Το μοντέλο που θα σε κάνει να ξεχάσεις το όνομά σου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε ματς NBA ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Ποια παρακολούθησε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)