Ορλάντο Μπλουμ: Ο ανδρισμός μου δεν είναι τόσο μεγάλος όσο φάνηκε

Μετριοπαθής και ειλικρινής εμφανίστηκε ο Ορλάντο Μπλουμ για τη φωτογραφία του ίδιου πριν από τρία χρόνια στην οποία αποκαλύφθηκε το μέγεθος του.. ανδρισμού του.

Στην επίμαχη φωτογραφία ο ηθοποιός βρισκόνταν ολόγυμνος πάνω σε μια σανίδα έχοντας συντροφιά του την Κέιτι Πέρι.

Τότε, μάλιστα, η New York Daily News είχε καλύψει το επίμαχο σημείο αλλά είχε αφήσει επίτηδες τη σκιά.

Στη συνέντευξή του στο Howard Stern Show ο Μπλουμ ρωτήθηκε για τη φωτογραφία και απάντησε ότι ο ανδρισμός του «δεν είναι και τόσο μεγάλος».

«Τα πράγματα μεγεθύνονται όταν οι φωτογραφικές κάμερες έχουν μεγάλο τηλεσκοπικό φακό. Ήταν μια οπτική ψευδαίσθηση» ομολόγησε με θάρρος.

Στην ίδια συνέντευξη ο Μπλουμ αναφέρθηκε και στην αντίδρασή του όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη της φωτογραφίας. «Με πήραν οι εκπρόσωποί μου και μου είπαν «δεν είναι και ό,τι χειρότερο. Πρώτα από όλα οι φωτογραφίες είχαν καλυφθεί» και τότε εσύ κάνεις αστεία του τύπου «έχουν αρκετό «μαύρο» για να το καλύψουν;» και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος θα κάνει την αποκάλυψη γιατί θα έχει πάρει αρκετά χρήματα. Είναι τριπλός ο πονοκέφαλος: οι φωτογραφίες, το μαύρο κουτί και μετά η αφαίρεσή του».

Επιχειρώντας τέλος να αλλάξει συζήτηση είπε στον δημοσιογράφο «μπορούμε να αλλάξουμε θέμα; Θα αποκαλύψω τα οπίσθιά μου στο Carnival Row».

Ανοίγει για το κοινό ο ιστορικός Βοτανικός Κήπος του ΕΚΠΑ

Τσιτσιπάς: Κλείνει τους λογαριασμούς του στα social media