Όλοι νόμισαν ότι είναι ένας συνηθισμένος γάμος – Όταν όμως πρόσεξαν τη νύφη… (photo)

Το όνειρο ενός ζευγαριού για γάμο στην Τζαμάικα καταστράφηκε όταν η μέλλουσα νύφη διαγνώστηκε ξαφνικά με καρκίνο του στομάχου και οι γιατροί της πρότειναν να μείνει σε ένα κέντρο περίθαλψης.

Αλλά το ζευγάρι έπαθε την πλάκα της ζωής του όταν μια νοσοκόμα οργάνωσε έναν γάμο 50 ατόμων καλώντας την οικογένεια και τους φίλους του σε μόλις 5 μέρες.

Η 24χρονη ήταν συντετριμμένη όταν οι γιατροί στο Memorial Medical Center του Springfield της είπαν ότι ήταν πολύ αδύναμη για να κάνει χημειοθεραπεία.

Η Schafer, μητέρα 3 παιδιών, είπε στην νοσοκόμα, ότι εκείνη και ο 31χρονος Thomas είχαν αποφασίσει να μην κάνουν τον γάμο τελικά. Αλλά η νοσοκόμα είχε άλλα σχέδια και, με την βοήθεια και άλλων νοσοκόμων από τον τομέα του ογκολογικού, οργάνωσε έναν γάμο στα γρήγορα.

Αντί για τις αμμουδιές της Τζαμάικα, ο γάμος έγινε στην αυλή του νοσοκομείου στις 6 Μαΐου, όπου πέταλα λουλουδιών σχημάτιζαν τον διάδρομο και γιρλάντες στόλιζαν τις καρέκλες.

Μια άλλη νοσοκόμα μεταποίησε το φόρεμα που είχε διαλέξει η Schafer , ενώ υπήρξαν δωρεές με κοστούμια, δαχτυλίδια και φορέματα για τις παρανύμφους από τοπικές επιχειρήσεις.

Τα παιδιά του ζευγαριού από προηγούμενες σχέσεις, ο 6χρονος Jack και η 3χρονη Bella της Schafer και η Nyna, η κόρη του Brandon, έγιναν παρανυφάκια. Μια τούρτα με κρέμα διακοσμημένη με ροζ λουλούδια περίμενε τους νεόνυμφους στην δεξίωση, όπου αγκάλιασαν τον νεογέννητο γιο τους, τον 8 μηνών Noah.

Η Schafer και ο Thomas δεν μπορούσαν να πιστέψουν που είχαν φτάσει οι νοσοκόμες για να τους οργανώσουν έναν γάμο που, όπως είπαν, ήταν καλύτερος από εκείνον στην Τζαμάικα. «Δεν περιμέναμε να κάνουν τόσα πολλά», είπε ο Thomas. «Οι νοσοκόμες είναι απλά απίθανες και ήταν πραγματικά δίπλα της.»

25 χρόνια κορόιδευε τους πάντες στη δουλειά. Έφτιαξε περιουσία εκατομμυρίων ευρώ και εξαφανίστηκε χωρίς να τον ξέρει κανείς!

Δεν θα το πιστεύετε! Όταν έμεινε έγκυος κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της