Όλη η αλήθεια για την περιουσία του Πάνου Μιχαλόπουλου και τον κληρονόμο της: «Πάλεψα με νύχια και με δόντια, δεν υπήρξα ποτέ ο άνθρωπος που…»

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μπορεί να έκανε «κρότο» ως ηθοποιός, ωστόσο ως άνθρωπος ουδέποτε προκάλεσε με τα πάθη του, με αποτέλεσμα να καταφέρει να έχει το δικό του κομπόδεμα για την απόσυρση, που απολαμβάνει πια, αφήνοντας και… παραπονεμένους πίσω του.

Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει για την οικονομική κρίση της χώρας και για τη δική του οικονομική κατάσταση.

Τα οικονομικά του Πάνου Μιχαλόπουλου και η προσπάθεια χρόνων

«Ανέβηκα μόνος μου το «βουνό». Πάλεψα με νύχια και με δόντια. Πάντα με αξιοπρέπεια κατάφερα». Και συνέχισε αναφερόμενος στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα. «Για αυτή την ερώτηση θα πρέπει να απευθυνθείτε στους ηθοποιούς που τα έφαγαν στα ζάρια, που καταχρέωσαν το Δημόσιο με εκατομμύρια. Έπαιρναν λεφτά για να πάνε διακοπές. Έπαιρναν λεφτά για να πάρουν αυτοκίνητο. Έπαιρναν λεφτά για οτιδήποτε αγοράζεται.

Ο Μιχαλόπουλος λοιπόν δεν έχει χρεωθεί ούτε ένα ευρώ από το Δημόσιο. Δεν πήρα ποτέ δανεικά λεφτά. Και ξέρεις γιατί; Εγώ δεν προέρχομαι από πλούσια οικογένεια. Ούτε από κανένα πλούσιο τζάκι. Σε χωριό μεγάλωσα, με μια υπέροχη φτωχική οικογένεια. Δεν υπήρξα ποτέ ο άνθρωπος που ζούσα την τρελή ζωή. Δεν πήγαινα σε πάρτι. Δεν έκανα καταχρήσεις.

Περνούσα πάντα μια πολύ ήρεμη ζωή και ήξερα να διαχειριστώ την εικόνα μου και τα χρήματα μου. Είτε πολλά, είτε λίγα ήταν αυτά. Απλώς δεν έπεσα στη λούμπα την εποχή που υπήρχε άφθονο χρήμα, να τα παίζω στα καζίνο, να έχω πάθη που άλλοι τα πλήρωναν ακριβά. Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες που βρίζουν τώρα τον Τσίπρα, που παλιότερα έβριζαν τον Σαμαρά, τον Παπανδρέου, όλοι αυτοί πρέπει να ερωτηθούν: Κύριοι, πού τα πήγατε τα λεφτά που βγάλατε από το επάγγελμα σας και είναι πάρα πολλά; Γιατί λεφτά πήραμε όλοι και καλά τις εποχές που η Ελλάδα ήταν ψηλά», δήλωσε στη Freddo.

Καμία σχέση με την υποκριτική: Με αυτό ασχολείται ο γιος του Πάνου Μιχαλόπουλου

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μπορεί να ασχολήθηκε με την υποκριτική, όμως ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη δουλειά. Με τι ασχολείται;

Ο ίδιος είναι ένας ηθοποιός χαμηλών τόνων που σπάνια τοποθετείται δημόσια σε πράγματα και καταστάσεις που τον αφορούν προσωπικά και αναφέρονται στο χώρο του. Όταν αποφασίζει όμως να μιλήσει, δεν κρύβει λόγια και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ την πίκρα που έλαβε από το κανάλι του ΑΝΤ1 μετά την απόφαση του σταθμού να απολύσει το γιο του Σωτήρη Μιχαλόπουλο μετά από 12 χρόνια στον όμιλο.

Ο γιος του εργαζόταν στη θέση του οπερατέρ και είδε την πόρτα της εξόδου του ΑΝΤ1 το μακρινό 2011: «Είναι ηθικό το θέμα, γιατί είναι ένα κανάλι στο οποίο πιστεύω ότι έχω προσφέρει πάρα πολλά. Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι το ‘καναν στην ψύχρα και δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Σας πίκρανε η στάση κάποιων «δικών σας» ανθρώπων;

«Πάντα ο ΑΝΤ1 έτρωγε τα παιδιά του. Υποτίθεται πως είχαμε και προσωπικές σχέσεις με κάποιους από τη διοίκηση. Δεν ξέρω πια τελικά ποιοι διοικούν και απο­φασίζουν στα κανάλια. Αυτή ήταν επιλογή του ΑΝΤ1, αυτός ήταν ο σεβασμός τους προς το πρόσωπο μου».

Εξαφανισμένος μες στην φτώχεια και με προβλήματα υγείας ο Ντίνος Καρύδης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ιστορικός γόης του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Νίνο: «Με είχαν “γαζώσει” με καλάσνικοφ, ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα»