ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ: Οι κοτσίδες της Ζέτας Μακρυπούλια είναι το τέλειο χτένισμα για το καλοκαίρι

Τα braids αποτελούν μία κλασσική αξία στο hairstyling. Από μικρή ηλικία θα έχεις πιθανότατα δοκιμάσει μία γαλλική κοτσίδα ή θα έχεις κάνει όλα τα μαλλιά σου μικρά κοτσιδάκια. Αν μεγαλώνοντας τις είχες ξεχάσεις, τελευταία μάλλον τις έχεις θυμηθεί για τα καλά.

Τα braids είναι τελευταία ένα από τα μεγαλύτερα hairtrends και έχουν γίνει το αγαπημένο χτένισμα των it gilrs αυτή την περίοδο.

Ανάμεσα σε αυτές και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της με ένα chic χαμηλό ponytail που επιμελήθηκε ο hair stylist, Στέφανος Βασιλάκης.

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού της έχει δημιουργήσει δύο πλεξούδες οι οποίες ενώνονται σε ένα κλασικό ponytail.

Η διαφορά σε αυτό το dutch braid ponytail είναι ότι τα υπόλοιπα μαλλιά είναι σε sleek στυλ (όπως θα τα έπιανες δηλαδή σε μία κανονική αλογοουρά). Μία σειρά από χρυσά τσιμπιδάκια είναι στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού και προσθέτουν ένα πιο girly χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα.

Το χτένισμα της Ζέτας είναι πράγματι υπέροχο και απόλυτα καλοκαιρινό και μπορείς να το υιοθετήσεις από το πρωί έως το βράδυ. Είναι επίσης το χτένισμα που θα κάνεις στις καλοκαιρινές διακοπές ή αν είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο ή βάφτιση.

House of Fame spoiler 31/5: O Στέφανος Πιτσίνιαγκας στην πρώτη του συνέντευξη

Χamos

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αρπαγής 16χρονης κοπέλας – Έχουν την φωτογραφία του δράστη