Ζετα Μακρυπούλια: Εξελίξεις σχετικά με το Ρούκ Ζούκ

Τι λέει ο ANT1;

media

Μας ομορφαίνει τα μεσημέρια με την εντυπωσιακή παρουσία της στο Ρούκ Ζούκ. Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια. Με την καθημερινή εκπομπή Ρούκ Ζούκ μας κρατά συντροφιά δίνοντας μας στιγμές γέλιου.

Απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει μιας και σύμφωνα με ανακοίνωση του ANT1 το κανάλι θα συνεχίσει την συνεργασία τους. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου βάσει του οποίου η ίδια για δυο ακόμα χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό του ANT1.

Με την Ζέτα Μακρυπούλια να έχει καταφέρει, αν και μετά από συνεχή προβολή της εκπομπής, να κρατά υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης. Μία απόδειξη για την πρόθεση του ANT1 να επιθυμεί να συνεργάζεται μαζί της.

Τι λέει ο ANT1.
Η ανακοίνωση του καναλιού είναι : «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια.

Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1».

Κάτι που φυσικά δεν μας εκπλήσσει. Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μακροχρόνια συνεργασία με το κανάλι. Στην παρουσίαση διάφορων εκπομπών να έχει σταθεί επάξια στον ρόλο της παρουσιάστριας. Ο ANT1 πιστεύει σε αυτή και σίγουρα δεν θα την άφηνε αναξιοποίητη.

Ανέκδοτο: Το αδυνάτισμα

i-vouli-tima-avrio-tin-imera-mnimis-tis-genoktonias-ton-ellinon-tou-pontou

Η Βουλή τιμά αύριο την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου