“Ο τρόπος που επέλεξε να γνωριστούμε μου κάνει κάτι από ψάρεμα συντρόφων για να περνάει καλά.”

March 22, 2021

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.
Έχω κι εγώ να σας διηγηθώ μια ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ και 4 μήνες με μια κοπέλα. Ξεκίνησαν όλα τον Οκτώβριο, στέλνοντάς μου ένα μήνυμα στο viber (καλησπέρα). Της απάντησα λέγοντας καλησπέρα, αναφερόμενος στο όνομά της (καλησπέρα Φ…). Μου συστήθηκε με όνομα και επώνυμο και μου είπε εξ αρχής ότι είναι παντρεμένη, μέσα σε έναν γάμο – κόλαση από άποψη συμπεριφοράς του συζύγου της.

 

Μου ζήτησε να βγούμε για έναν καφέ και να μιλήσουμε εντελώς ανθρώπινα και χωρίς να συντρέχει λόγος σύναψης σχέσης. Απλώς να πιούμε έναν καφέ σαν άνθρωποι και να έχουμε μια επικοινωνία. Στην αρχή απέρριψα την πρότασή της, μιας και δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι σε γάμο, οπότε δεν θα ήθελα να είμαι το τρίτο πρόσωπο.

Βγήκαμε, μιλήσαμε και αποδείχτηκε ότι είχαμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Και η κατάσταση αυτή έχει περπατήσει έως και σήμερα. Πράγματι, ο γάμος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, διαπιστωμένο και από φίλο δικηγόρο, ο οποίος επικοινώνησε μαζί της και έδωσε συμβουλές νομικές.
Νομίζω όμως ότι μπορεί να παίζει κάτι άλλο παράλληλα, μιας και ο τρόπος που επέλεξε να γνωριστούμε μου κάνει κάτι από ψάρεμα συντρόφων για να περνάει καλά.

 

Τι γνώμη έχετε; Μπορείτε να με βοηθήσετε; Γιατί παραδέχομαι ότι την έχω πατήσει μαζί της και μου αρέσει πολύ ως άνθρωπος και ως γυναίκα. Εγώ 47 είμαι και βρίσκομαι στη διαδικασία διαζυγίου, ενώ εκείνη 44 και είναι στην αρχή της διαδικασίας διαζυγίου.
Αν μπορείτε βοηθήστε με, γιατί είναι κάπως το μυαλό μου μπερδεμένο.Ευχαριστώ πολύ!

Σαν σήμερα 22 Μαρτίου: Οι εορτές και τα σημαντικότερα γεγονότα

Σπύρος Μπιμπίλας: “Με το ζόρι περνούσαν από δίπλα μου και τώρα μου λένε ότι με λατρεύουν”