Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στον ελληνικό στρατό

Στην Θήβα έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για να παρουσιαστεί στον στρατό με κόσμο να τον υποδέχεται ένθερμα.

Ο ίδιος έφτασε έξω από το στρατόπεδο στο οποίο θα υπηρετήσει τη 15νθήμερη θητεία του, δηλαδή μέχρι τις 29 Μαρτίου. Κρατούσε έναν σάκο με τα προσωπικά του αντικείμενα, πέρασε την πύλη και ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε rapid test.

Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πατέρα του. Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε πως υπηρέτησε στο ίδιο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.

Σε δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στη Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα».

1

Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να υπηρετήσει στην στρατιωτική του θητεία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τους απόδημους Έλληνες και να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου. Στο διάστημα αυτό θα διαμένει σε θάλαμο 15 ατόμων, ενώ δικαιούται από τον νόμο πέντε ημέρες άδεια, ενώ πληροφορίες θέλουν να του έχει παραχωρηθεί γραφείο εντός του στρατοπέδου, προκειμένου να ασκεί τα καθήκοντά του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, μετά το πέρας της καθημερινής στρατιωτικής εκπαίδευσης.

Οι «έμπιστοι» Παππάς και Πολάκης

Ερωτηθείς για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο κ. Κασσελάκης απάντησε πως «ό, τι έχω πει συγκεκριμένα, στον κατάλληλο χρόνο, Ενεστώτα και Αόριστο, ισχύει», ενώ σε ερώτηση που τέθηκε για το αν αυτή τη στιγμή έχει κάποιες εταιρίες με ενεργή συμμετοχή, απάντησε «Όχι». «Τον προηγούμενο χρόνο έκανα την πλειοψηφία της μεταβίβασης για πολλούς λόγους που δεν είχαν σχέση με την πολιτική» περιέγραψε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε πως «αυτός ο νόμος κατά πάσα πιθανότητα είναι και αντισυνταγματικός» για το νομοθετικό πλαίσιο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2016.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «ήμουν απογοητευμένος το 2015», μολονότι ο Αλέξης Τσίπρας «ήταν πολύ καλός Πρωθυπουργός», όπως είπε, αλλά έκανε και λάθη, πρόσθεσε. Σε κάθε περίπτωση, «αυτός ο κύκλος του 2015-2019 έχει κλείσει», ωστόσο, τόνισε ο κ.Κασσελάκης, λέγοντας παράλληλα πως «ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου».

Φορώντας κάλτσες με… αστακούς, στον απόηχο της μετωπικής πολιτικής αντιπαράθεσης που σημειώθηκε μετά το δημοσίευμα του «ΘΕΜατος» για την επαγγελματική δράση του κ. Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε στην πόλη της Θήβας, προκειμένου να εκκινήσει η στρατιωτική του θητεία.

Written by admin

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στον Κώστα Τσουρό: Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο και δεν παρεξηγούμαι

“Όταν οι καλλιτέχνες παλεύουν μεταξύ τους: Η αλήθεια πίσω από το ‘beef'” (ΒΙΝΤΕΟ)