Ανθή Σαλαγκούδη: Ο πατέρας της απαντά πρώτη φορά για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του (video)

April 2, 2021

Δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Survivor, που η Ανθή Σαλαγκούδη κατηγορήθηκε πως εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι, εξαιτίας της θέσης του πατέρα της. Μάλιστα, οι χρήστες των social media αλλά και κάποιοι συμπαίκτες της πως ο πρώην Υπουργός… στέλνει χιλιάδες μηνύματα, ώστε η δημοσιογράφος να βγαίνει δημοφιλής παίκτρια και να μην αποχωρεί.
Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk, όπου ο πατέρας της, Γιώργος Σαλαγκούδης παρενέβη και μίλησε πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν, τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του, αλλά και για την “σκιά” που θα φέρει πάντα η Ανθή ως «κόρη Υπουργού».

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει ποτέ Survivor. Όταν μου το είπε είχα ορισμένους ενδοιασμούς στην αρχή και της είπα εσύ αποφασίζεις. Στη συνέχεια της είπα να πάει, να ζήσει μια εμπειρία που δεν έχει ξαναζήσει. Όταν πήγε η κόρη μου, βεβαίως και το παρακολουθήσω. Εγώ δεν έχω σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο. Περί κινητοποιήσεων, αυτό που λένε, το μεγάλο στελεχιακό μου δυναμικό που υπήρχε, μετά το 2009 ουσιαστικά δεν συντηρείται. Εγκατέλειψα την πολιτική και ασχολήθηκα με επιχειρήσεις. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Φυσικά και δεν κινητοποίησα, αν υπήρχε τέτοιος μηχανισμός δεν θα έφευγε από το παιχνίδι. Με ανησύχησαν κάποια μηνύματα που δέχτηκε η κόρη μου, για αυτό πήγα στην Δίωξη.

 


Κάποιες φορές σκεφτήκαμε μήπως βγει από το παιχνίδι και μετά επικοινωνήσαμε με την παραγωγή να της το φέρουν πιο μαλακά όταν βγει…. Ένιωθα πολύ άσχημα κι είχα τύψεις. Καμια φορά μετανιώνω και στενοχωριέμαι που ασχολήθηκα με την πολιτική κι ότι δεν τα έζησα τα παιδιά μου τόσο να μεγαλώνουν. Την αγαπώ πολύ κι έχει αδικηθεί πολύ.

 

Πιστεύω ότι θα πετύχει» τόνισε ο Γιώργος Σαλαγκούδης, με την Ανθή να μη μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, ακούγοντας τον πατέρα της.

Ηλίας Βρεττός: “Μετά το ατύχημα άλλαξα φίλους και συνεργάτες”

ανθη σαλαγκουδη

Ανθή Σαλαγκούδη: Δάκρυσε με τα λόγια του πατέρα της … είμαι ΜΠΑΜΠΑΚΙΑΣ