Ο Ιβάν Σβιτάιλο εκφράζει την απόφασή του να είναι παρών για τα παιδιά του

“Σημαντικός είναι ο ρόλος του πατέρα στην ανατροφή των παιδιών μας, όπως και ο ρόλος της μητέρας” δήλωσε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο έδωσε μια ολοκληρωμένη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” με τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, μιλώντας για τα νέα θεατρικά του εγχειρήματα. Μεταξύ άλλων, ο εκπληκτικός καλλιτέχνης μίλησε για την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητά του με τα δύο παιδιά του και τους στόχους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σβιτάιλο δήλωσε: “Θυμάμαι την περίοδο στα γυρίσματα για τα ‘Σύρματα’ που εγώ περίμενα το δεύτερο παιδί και ο Θανάσης μου εξομολογήθηκε τις ανησυχίες του για το πρώτο του παιδί. Είναι λογικό, γιατί και εμείς ήμασταν έτσι. Η εμπειρία του πρώτου παιδιού είναι πολύ έντονη. Ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που σε αλλάζει, σε μεταμορφώνει, σε στιγματίζει για πάντα. Τον συμβούλευσα να μην φοβηθεί τίποτα, γιατί πρέπει να είσαι παρών στα παιδιά. Η ζωή σε κατευθύνει μόνη της”.

Όσον αφορά την παρουσία του στο σπίτι, ο Ιβάν Σβιτάιλο ανέφερε: “Όταν λείπεις 10 ώρες από το σπίτι, σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν γίνονται όλα. Είμαι όμως τυχερός, επειδή έχω μια υπέροχη σύζυγο, η οποία είναι φοβερή μαμά και την θαυμάζω γι’ αυτό”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον ρόλο του πατέρα, είπε: “Θέλω να είμαι παρών και νομίζω πως αυτό αρκεί. Τα παιδιά είναι εκεί και είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί να έχει και τους δύο γονείς. Είναι πολύ σημαντική η θέση του πατέρα, όσο σημαντική είναι και η θέση της μάνας”.

Είναι γεγονός ότι ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με τον ρόλο της μητέρας στη ζωή των παιδιών. Η παρουσία, η στήριξη και η αγάπη και από τους δύο γονείς είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και ευτυχία των παιδιών μας.

Written by admin

Αποκαλύφθηκε στο γήπεδο πασίγνωστο ζευγάρι Survivor!

Η απογοήτευση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Τριαντάφυλλο: Η πικρία προέρχεται από τον εαυτό μου