Ο Ιβάν Μπενγκλεμπέη πρωταθλητής στην άλλη του αγάπη την άρση βαρών!

sports

Ο Ιβάν Μενγκλεμπέη ήταν πρώτος στο αρασέ και δεύτερος στο ζετέ και στο σύνολο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στο Λουτράκι.

Ο Ιβάν Μπενγκλεμπέη έχει δύο αγάπες, τον στίβο και την άρση βαρών και όχι μόνο αυτό, αλλά καταφέρνει να διακρίνεται και στα δύο αθλήματα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, αυτή την εποχή μπορεί να προετοιμάζεται στη σφυροβολία για τη νέα σεζόν, αλλά μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης στον στίβο, υπάρχει αυτή στην άρση βαρών.

Ο ρίπτης του Κωστή Παπαμαρκάκη έριξε το βάρος στα βάρη για να προετοιμαστεί για το άλλο άθλημα που ειδικεύεται, την άρση βαρών. Έτσι, ήταν έτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού στον στίβο, μετείχε με τον Κύδων Χανίων στην άρση βαρών και στην κατηγορία 102κ. ανδρών και κέρδισε στο αρασέ σηκώνοντας 145 κιλά, ενώ ήταν δεύτερος στο ζετέ και στο σύνολο με 307 κιλά.

Ν’ αναφέρουμε ότι στην τελευταία διοργάνωση του 2019 που είχε γίνει στα Ιωάννινα είχε χάσει για λίγο το χάλκινο μετάλλιο, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Σε ό,τι αφορά τον στίβο, φέτος έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη βολή στη σφυροβολία στα 68,79μ., που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα, όπου κατέλαβε την 4η θέση. Προπονείται στα Χανιά, μαζί με τον πρωταθλητή της σφύρας Χρήστο Φραντζεσκάκη.

Spoilers

Κορονοϊός: Κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 28-11-2021

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, έως και 03 Δεκεμβρίου 2021

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ έως 03-12-2021