Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας απάντησε για τη δωρεά της Πάολα

Απάντηση σχετικά με την δωρεά της Πάολα για τους διασωθέντες από την τραγωδία στα Τέμπη, έδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Λάρισας,

Όπως μετέδωσε το «Mega Καλημέρα» δήλωσε κατηγορηματικά ότι ούτε η τραγουδίστρια, ούτε κάποιο άλλο πρόσωπο από το περιβάλλον της έχει επικοινωνήσει μαζί του ή με την διοίκηση του νοσοκομείου για τη δωρεά.

Εν συνεχεία, εξήγησε την διαδικασία των δωρεών στα νοσοκομεία. Σε περίπτωση που ένας ιδιώτης επιθυμεί να προχωρήσει σε δωρεά για κάποιο νοσοκομείο εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Ακολούθως, διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά.

Παράλληλα, πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολα τόνισε ότι η τραγουδίστρια σκοπεύει να διαθέσει χρήματα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για να προχωρήσουν σε αυτό τον σκοπό έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», είχε πει η Πάολα.

Μαριάντα Πιερίδη: Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Η αθόρυβη σχέση, ο ερχομός της κόρης τους και ο πολιτικός γάμος