Ο Ατζούν τινάζει την μπάνκα και μοιράζει ΥΠΕΡ δώρα!

Survivor 4 Spoiler (21/05): Έπαθλο φαγητού, δύο ασυλίες και έπαθλο επικοινωνίας είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά η νέα εβδομάδα θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη.

Κανένα παράπονο δεν πρέπει να υπάρχει αφού με τα SURVIVOR SPOILER τα μαθαίνεται όλα πρώτοι για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Αλλά την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διαφορετικά πραγματάκια στο νησί.

Αρχικά ο Ατζούν αναλαμβάνει την παρουσίαση αφού ο Λιανός θα βρίσκεται Ελλάδα. Ευκαιρία λοιπόν ο Τούρκος παραγωγός να είναι αυτός που θα δώσει τεράστια έπαθλα.

Όπως από την αρχή σας είχαμε ενημερώσει οι αποχωρήσεις θα είναι ανά 15 ημέρες. Οπότε ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα μεγάλων επάθλων. Άρα κρατάμε σίγουρα ότι την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση.

Αλλά και τα αγωνίσματα επάθλου θα είναι πολύ μεγάλα. Υπάρχει περίπτωση μετά την πρώτη ομαδική της Κυριακής να δούμε αγωνίσματα ατομικά με τεράστια δώρα, και την Τετάρτη να έχουμε ξανά έπαθλο επικοινωνίας.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο Τούρκος παραγωγός τινάζει την μπάνκα στον αέρα και θα δώσει ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑ. Αν θυμάστε σε προηγούμενους κύκλους, μιλάμε για αυτοκίνητα, μεγάλα ταξίδια, αλλά και ένα τρελό δώρο έκπληξη που το κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό. Που θα πάει θα το μάθουμε και αυτό.

Άρα ετοιμαζόμαστε για μια εβδομάδα εκπλήξεων και μεγάλων δώρων. Δηλαδή και μεγάλων νικητών.

Σύντομα θα είμαστε κοντά σας για τις νέες ομάδες και το έπαθλο φαγητού.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »

Χamos

MasterChef: Αποχώρησε ο Ιωάννης, συνεχίζουν Μαργαρίτα, Παύλος, Διονύσης

Χamos

MasterChef: Όταν δε σε θέλει κανείς συμπαίκτης σου