Ο Αντώνης Λουδάρος αποκαλύπτει: Η απογοήτευση με τους εραστές στο θέατρο και την τηλεόραση

Σε λίγες ημέρες κλείνω τα 56. Από μία ηλικία και μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι πόσος χρόνος ακόμα σου μένει και πώς μπορείς να ζήσεις ακόμα καλύτερα. “Συνέντευξη στο περιοδικό Gala και η δημοσιογράφος Μαριλού Πανταζή έδωσε στον Αντώνη Λουδάρο. Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του για τους ρόλους που έχει κληθεί να υποδυθεί στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για τις εσωτερικές του διαφορές με το πέρασμα του χρόνου.

“Είμαι βασικά κωμικός, γιατί είχα μια ευκολία στην κωμωδία και έπρεπε να ανήκω εκεί. Ποτέ δεν ήμουν ο ζεν πρεμιέ. Με φαντάζεσαι έτσι; Ήμουν πάντα ο άνθρωπος του χορείου λόγω εμφάνισης. Ο συμπαθητικός, ο γλυκός, πάντα μέσα σε ένα συγκεκριμένο κλισέ”, δηλώνει ο Αντώνης Λουδάρος.

“Δεν νιώθω ότι η εμφάνισή μου με εμποδίζει από άλλου τύπου ρόλους. Οι εραστές στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο είναι λίγο βαρετοί, δεν τους αντέχω. Οι κακοί, οι κωμικοί, οι άλλοι ρόλοι είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες”, απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός.

“Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω ρόλους με βάθος, είτε κωμικούς είτε δραματικούς. Και να μπορώ να συνεργάζομαι με τον σκηνοθέτη, να μπορώ να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα”, τονίζει ο Αντώνης Λουδάρος για την πορεία του στην υποκριτική.

“Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά νιώθω ασφάλεια και οικειότητα με τον εαυτό μου. Περνάω καλά με τον εαυτό μου, έχω βρει μια αρμονία με το πέρασμα του χρόνου. Δεν είμαι πια παιδί. Σε λίγες ημέρες κλείνω τα 56. Από μια συγκεκριμένη ηλικία ξεκινάς να σκέφτεσαι πόσος χρόνος σου μένει και πώς μπορείς να ζήσεις ακόμη καλύτερα. Ποια βαριά βάρη έχεις και ποια μπορείς να απαλλαγείς από αυτά για να αναπνέεις ελεύθερα”, εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

“Στα 30 έκανα ένα πρώτο καθαρισμό, στα 40 και 50 επίσης. Καθώς μεγαλώνεις, μαθαίνεις να απαλείφεσαι αυτόματα από τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον και που σε κρατούν πίσω. Σκέψεις, άνθρωποι, καταστάσεις που γνωρίζεις πλέον από την πείρα σου ότι δεν σε κάνουν καλά.

Οι τοξικές σχέσεις, είτε αγάπης, φιλίας ή επαγγελματικές, δεν σε εξυπηρετούν. Εγώ θέλω να είμαι με ανθρώπους που θαγωνίζομαι και που θα με βοηθήσουν να πάω ένα βήμα παραπέρα”, καταλήγει σχετικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Written by admin

Η αλήθεια από τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την Κατερίνα Καινούργιου: Τι πραγματικά συνέβη

Επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα ο Μάρκος Σεφερλής: «Έχουμε πληγωθεί πολύ – Πήραμε την απόφαση να…»