Η αλήθεια από τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την Κατερίνα Καινούργιου: Τι πραγματικά συνέβη

Δεν ήταν φίλες με τη Δανάη. Καταλαβαίνω αυτό που πέρασε η Κατερίνα αλλά εγώ υπερασπίζομαι τη Δανάη σε αυτό.

Το νέο βίντεο της στο Raw House στο YouTube ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης (16/4) η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η διάσημη μοντέλο φιλοξένησε την Super Κική και συζήτησαν για την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, καθώς και για την αναταραχή που προκλήθηκε ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha και τη Δανάη Μπάρκα, εξαιτίας φωτογραφιών με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Η Κατερίνα Καινούργιου μου αρέσει πάρα πολύ. Κάποτε δεν την συμπαθούσα καθόλου γιατί είχε βγει και με είχε κράξει και έπεσα από τα σύννεφα τότε. Ανέβασα κάτι, μιλήσαμε με μηνύματα, μου έστειλε εκείνη να το ξεκαθαρίσουμε και τα λύσαμε», ανέφερε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Δεν ήταν φίλες, όταν κάνεις παρέα τηλεοπτικά με κάποιον, δεν σημαίνει ότι κάνεις και στη ζωή. Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι σωστό αυτό που έγινε απέναντι στη Δανάη. Είμαι και με τις δύο πλευρές. Καταλαβαίνω αυτό που πέρασε η Κατερίνα αλλά, επειδή κάποιες φιλικές σχέσεις είναι μόνο τηλεοπτικές και τίποτα άλλο, εγώ υπερασπίζομαι τη Δανάη σε αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο.

«Δεν είναι καθόλου ανώριμο και, αν έχεις κάνει ψυχοθεραπεία στη ζωή σου, ξέρεις ότι δεν είναι ανώριμο. Τους ανθρώπους που δεν θες να βλέπεις, πρέπει να τους μπλοκάρεις, εγώ αυτής της άποψης είμαι. Να ξεκαθαρίσω κάτι λοιπόν, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow», απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε ερώτηση για το πρόσφατο unfollow στον Χρήστο Μάστορα.

Written by admin

Οι γιατροί βγάζουν κορυφαία ανέκδοτα: Το viagra και το… κάψιμο

Ο Αντώνης Λουδάρος αποκαλύπτει: Η απογοήτευση με τους εραστές στο θέατρο και την τηλεόραση