Τηλεθέαση: Κόντρα στην prime time με Σασμό, Άγριες Μέλισσες και Γη της Ελιάς

τηλεθεαση

Συναρπαστική μάχη δόθηκε και χθες (13/12) για την πρωτιά στην τηλεθέαση με την μυθοπλασία να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο!

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στα επεισόδια της χθεσινής ημέρας (13/12) στις σειρές Σασμός, Άγριες Μέλισσες και Γη της Ελιάς με την τηλεοπτικά προγράμματα να κοντράρονται για την πρωτιά στη τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Για ακόμη μια φορά ο Σασμός απέδειξε πως αποτελεί το μεγάλο «αφεντικό» στη μάχη της μυθοπλασίας καθώς κατάφερε για ακόμη μια ημέρα να τερματίσει στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 26% ενώ τα επόμενα επεισόδια υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερες «πτήσεις» στην τηλεθέαση.

Από κοντά όμως ήταν και οι Άγριες Μέλισσες, με την σειρά του ΑΝΤ1, να προσφέρει στο κανάλι ένα ποσοστό της τάξης του 20% και οι εξελίξεις που θα φέρουν τα νέα επεισόδια αναμένεται να προσφέρουν ακόμη περισσότερες συγκινήσεις.

Στη τρίτη θέση αυτής της μεγάλης «κόντρας» βρέθηκε η Γη της Ελιάς, με την ιστορία από την Μάνη να μένει στο 18% και να βάζει πλέον στόχο την πρώτη θέση μέσω των επόμενων συναρπαστικών επεισοδίων.

Ενδιαφέρον έχουν όμως και τα νούμερα της τηλεθέασης που έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα μετά τα όσα σοκαριστικά έγιναν τη χθεσινή ημέρα, με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να σημειώνει το υψηλό ποσοστό του 25,3%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση για την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου σε prime time και late night ζώνη:PRIME TIME

ΣΑΣΜΟΣ – 26%

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – 25,3%

ΆΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – 20%

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – 18%

GNTM – 14,7%

Η ΦΑΡΜΑ – 10,7%

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ – 6,6%

ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ – 3,5%

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ – 2,7%

LATE NIGHT

THE 2NIGHT SHOW – 13,4%

ΆΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ – 13,1%

ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ – 10,4%

BIG BROTHER – 7%

Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ –  2,8%

Η Γη Της Ελιάς

Η γη της ελιάς spoiler: Παραιτείται ο Αποστόλης – Ιουλία και Ισίδωρος στα ίχνη του θησαυρού

Επικός διάλογος στο Ρουκ Ζουκ διασήμων: “Γαμησ@ το τώρα”