Νίκος Βέρτης: Ο ήχος των σειρήνων είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω

νικος βερτης

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στις κάμερες μετά από την επιστροφή του από το υπό βομβαρδισμό Τελ Αβίβ.

Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος απολαμβάνει εξαιρετικής δημοφιλίας στο Ισραήλ- ως και με τσάρτερ έρχονται οι Ισραηλινοί στη χώρα μας για να τον απολαύσουν στις εμφανίσεις του- βρέθηκε τις προηγούμενες ώρες στο Τελ Αβίβ για δύο συναυλίες που θα σήμαιναν την λήξη του «συναγερμού» λόγω κορονοϊού και την αποκατάσταση της ομαλότητας στη χώρα.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήλπιζε ο καλλιτέχνης και οι συνεργάτες του. Από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους σε ισραηλινό έδαφος βρέθηκαν σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού με σειρήνες να ηχούν και κρότους από ρουκέτες. Φυσικά, οι συναυλίες αναβλήθηκαν για ευθετότερο χρόνο.

Μετά από αρκετές ώρες παραμονής σε καταφύγια, στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, στο αεροδρόμιο και αλλού, ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες επέστρεψαν στην Αθήνα και ο τραγουδιστής περιέγραψε την εμπειρία του από την ολιγόωρη παραμονή του στο Τελ Αβίβ.

«Είναι μια εμπειρία δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Όποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση πυραύλων είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω.

»Βρίσκεσαι ξαφνικά σε δυο λεπτά σε μια κατάσταση που δεν φαντάζεσαι. Είμασταν σε ένα εστιατόριο – μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον εικοστό όροφο χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν.

»Σε κάθε κτίριο μέσα υπάρχει καταφύγιο. Εμείς είμασταν κλεισμένοι μέσα σε ένα καταφύγιο. Ακούγαμε τους θορύβους.

»Το δύσκολο ήταν το μετέπειτα, στις 3 η ώρα τη νύχτα που δεν μπορείς να κοιμηθείς. Εγώ πρέπει να κοιμήθηκα 3 λεπτά όταν άκουσα έναν δυνατό κρότο. Ήμουν στον 18ο όροφο του ξενοδοχείου και πρέπει να κατέβηκα το κτήριο σε ένα λεπτό» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος, παρόλα αυτά, περιμένει ενημέρωση για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες.

Χamos

Ιωάννα Δρακουλάκη: Ο λόγος που αρνήθηκε να παίξει στον Οργασμό της αγελάδας

Χamos

Ο Αλ. Τσίπρας για το μπαϊράμι