Ιωάννα Δρακουλάκη: Ο λόγος που αρνήθηκε να παίξει στον Οργασμό της αγελάδας

Χamos

Η Ιωάννα Δρακουλάκη αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την αιτία που αγάπησε από μικρή το σινεμά και το πως νιώθει σήμερα για τον ρόλο που απέρριψε στην πολυσυζητημένη ταινία της Όλγας Μαλέα.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2Night Show», η Αντιγόνη Δρακουλάκη μίλησε για τις πρώτες εμπειρίες της από τον χώρο του θεάματος στον κινηματογράφο που διατηρούσε η οικογένειά της στον Κρουσώνα Ηρακλείου στην Κρήτη.

Αν και μεγάλωσε πρακτικά μέσα στον κινηματογράφο -θυμάται ακόμα ότι συμμετείχε ακόμα και στις αγοραπωλησίες των ταινιών-, η ηθοποιός ανακάλυψε την κλίση της προς την υποκριτική στο τέλος του λυκείου, αιφνιδιάζοντας την οικογένεια και τους συγχωριανούς της, οι οποίοι περίμεναν ότι, λόγω και των καλών βαθμών που είχε στο σχολείο, θα επέλεγε κάποια πανεπιστημιακή σχολή.

Τελικά, έπεισε τους γονείς της να την στείλουν στη δραματική σχολή εφαρμόζοντας την μέθοδο του «θα δούμε». Και θυμάται ακόμα πως,όταν πήρε το πτυχίο της, η γιαγιά της σχολίασε πως «επιτέλους, τώρα θα μπεις στην τράπεζα».

Όμως, παρά τις «κινηματογραφικές» καταβολές της, η Αντιγόνη Δρακουλάκη έχει πάρει μέρος μόνο σε μία ταινία μεσαίου μήκους. Τη μεγάλη ευκαιρία που της δόθηκε στα πρώτα βήματά της, να συμμετάσχει στην πολύκροτη ταινία της Όλγας Μαλέα «Ο οργασμός της αγελάδας» που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στην Ελλάδα, την απέρριψε.

Χρόνια μετά, η ηθοποιός εξηγεί τη στάση της λέγοντας: «Ήμουν τρομοκρατημένη στην αρχή όσον αφορά την έκθεση» και παραδέχεται πως μετάνιωσε, όμως, και πάλι το ίδιο θα έκανε. «Δεν αλλάζει κανείς» σχολίασε και πρόσθεσε ότι ήταν η μόνη από το χωριό που επέλεξε αυτό το επάγγελμα και ο φόβος της έκθεσης ήταν μεγάλος.

agries-melisses:-i-athiniotou-katastrefei-ton-douka-me-ena-arthro

Άγριες Μέλισσες: Η Αθηνιώτου καταστρέφει τον Δούκα με ένα άρθρο

νικος βερτης

Νίκος Βέρτης: Ο ήχος των σειρήνων είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω