Νίκος Πολυδερόπουλος: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια και η τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα

«Πριν την υποκριτική, δούλευα ως θερμοϋδραυλικός» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα, Πέμπτη 14/4, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Ποντικοπαγίδα», σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή, στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

Τα επαγγέλματα που έκανε πριν μπει στο χώρο της υποκριτικής 

«Πριν την υποκριτική, δούλευα ως θερμοϋδραυλικός και μου είπαν αν θέλω να κάνω τον κομπάρσο. Δούλευα στο φορτηγό του πατέρα μου, σερβιτόρος στα κλαρίνα, δημοσιές σχέσεις και ως μοντέλο» αποκάλυψε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ερωτηθείς αν έχει μείνει απλήρωτος από κάποια δουλειά, απάντησε: «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά. Δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, αλλά εσύ που ακούς τα λογία αντί για τις πράξεις. Τα προβλήματα πρέπει να τα κόβεις από την αρχή, γιατί γεννιούνται κι αλλά. Αν δεν σου αρέσει, πρέπει να το λες με οποιοδήποτε κόστος».

Για την πίστη του στο Θεό, είπε: «Πιστεύω στον Θεό, πιστεύω και στον άνθρωπο. Όταν πηγαίνω στο Άγιο Όρος, αγαλλιάζω».

Σχετικά με το αν έχει ζήσει ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια, σημείωσε: «Είχα εμμονική θαυμάστρια. Περπατούσα και υπήρχε μία που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν».

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα; «Για έναν έρωτα έχω πάει ταξίδι 9 ωρών, έχω αφήσει κάτι και έχω φύγει» αποκάλυψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας: «Η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με τον Μπάμπη, αλλά τον σιχαινόταν ως άνθρωπο»

Ίριδα Παπουτσή: «Φωτιά» στα φούξια – Το σούπερ μίνι της ξεσήκωσε το Instagram