Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας: «Η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με τον Μπάμπη, αλλά τον σιχαινόταν ως άνθρωπο»

Η κ. Ελένη Μυλωνοπούλου είχε πραγματοποιήσει συνεδρίες με την αδικοχαμένη κοπέλα και είχε καταλάβει ότι εκείνη ήταν φοβισμένη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας βρέθηκε σήμερα (Πέμπτη 14/4) το πρωί η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, όπου και κατέθεσε στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του πιλότου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και μητέρα της κόρης του, Καρολάιν Κράουτς.

Μετά την πολύωρη κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η κ. Ελένη Μυλωνοπούλου,   μίλησε στην εκπομπή T LIVE για τη γνωριμία της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την αδικοχαμένη Καρολάιν Κράουτς και τις συνεδρίες που πραγματοποίησε με την δεύτερη, οι οποίες, ωστόσο, διακόπηκαν απότομα.

H Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου

Η πρώτη συνάντηση με το ζευγάρι

«Η πρώτη συνάντηση ήταν συγκλονιστική. Όταν μπήκε το ζευγάρι στο γραφείο, ο κ. Αναγνωστόπουλος άρχισε να μου μεταφέρει την εικόνα της οικογενειακής τους ζωής, μια εικόνα της οικογενειακής του ζωής, γεμάτη χρήματα, ταξίδια και έρωτα.

Όταν αποχώρησε για να μείνω μόνη με την Καρολάιν, όλη αυτή η φανταχτερή ζωή αποδομήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα. Μου είπε ότι ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει. Όλη η λαμπερή εικόνα μετατράπηκε… Από εκεί ξεκίνησαν όλα τα υπόλοιπα» δήλωσε η κ. Μυλωνοπούλου.

Όσον αφορά στις συνεδρίες της με την Καρολάιν, σημείωσε: «Πάντα έρχονταν μαζί και έφερναν μαζί και το παιδί τους. Συνήθως, στα πρώτα λεπτά ήταν παρών ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά αποχωρούσε και έμενα με την Καρολάιν. Όταν ήταν παρών, η Καρολάιν δεν μιλούσε. Όταν έφευγε, άρχιζε να ξετυλίγει όλη της την ψυχή. Τον τελευταίο μήνα είχε εκφράσει φόβο, χωρίς να έχει κάνει συγκεκριμένο τι ακριβώς φοβόταν. Μιλάμε για τον Ιανουάριο. Δυστυχώς, ξαφνικά σταμάτησαν απότομα οι συνεδρίες, μόνο με ένα μήνυμα».

Σε άλλο σημείο, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είπε για την Καρολάιν Κράουτς: «Μου είπε ότι ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαινόταν τον άνθρωπο».

Αναφορικά με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την κόρη του, τόνισε: «Μετά τον θάνατο της Καρολάιν, πήρε το παιδί και το κακοποίησε. Το έβαλε δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς του και το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του. Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στο ασυνείδητο του ανθρώπου».

Όπως αναφέρει η κ. Ελένη Μυλωνοπούλου, μόλις πληροφορήθηκε το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, υποψιάστηκε αμέσως τον πιλότο και σύζυγό της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Από την πρώτη στιγμή τον υποψιάστηκα, δυστυχώς. Έτσι άρχισε και ο Γολγοθάς ο δικός μου. Με κάλεσαν 48 ώρες μετά, γιατί βρήκαν την κάρτα μου στα πράγματά της. Είχα φύλαξη επί ενάμιση μήνα, 24 ώρες το 24ωρο. Όλο μου το γραφείο, οι συνεργάτες μου, γίνονταν ανώνυμα τηλεφωνήματα».

Τάσος Χαλκιάς: Εξηγεί ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου – Διατηρεί επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Νίκος Πολυδερόπουλος: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια και η τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα