Ίριδα Παπουτσή: «Φωτιά» στα φούξια – Το σούπερ μίνι της ξεσήκωσε το Instagram

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο

Γνωρίσαμε την πανέμορφη Ίριδα Παπουτσή στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, όταν συμμετείχε στο «Greece’s Next Top Model». Σήμερα, μετρά πάνω από 44.100 followers και αρκετές εταιρείες γυναικείων ρούχων και κοσμημάτων επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους. Την εμπιστεύονται, αφού έχει αποδείξει πως ό,τι κι αν φορέσει, ξέρει να το αναδείξει.

Και χθες, Τετάρτη 13/4, η ξανθιά καλλονή, με το έντονο ταπεραμέντο, αναστάτωσε τους followers της, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου εμφανίζεται με ένα hot, total φούξια outfit.

Mε φόντο ένα διακοσμημένο με λευκά λουλούδια τοίχο, επιδεικνύει τα γυμνασμένα πόδια της και δεν μπορεί παρά να εξιτάρει την ερωτική φαντασία του ανδρικού φύλου. Το σούπερ μίνι φόρεμα, σε βελούδινη υφή, αγκαλιάζει τη λεπτή μέση και το στήθος της, ενώ καλύπτει ίσα – ίσα τους γλουτούς της.

Αποπνέοντας ερωτική διάθεση και αυτοπεποίθηση, η Ίριδα Παπουτσή κοιτά το φωτογραφικό φακό, έχοντας ακουμπήσει τα χέρια της στον τοίχο. Το smokey eye καθιστά το βλέμμα της ακαταμάχητο και το lip gloss, σε nude απόχρωση, χαρίζει όγκο στα χείλη της. Παράλληλα, η κουκούλα του φορέματος, την οποία φορά στο κεφάλι της, της προσδίδει ένα αλήτικο ύφος, και τα γάντια του έναν αριστοκρατικό αέρα. Αυτή η αντίθεση την κάνει ακόμη πιο ελκυστική. Φυσικά, τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα ψηλοτάκουνα και ασορτί με το φόρεμα πέδιλα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο ανάρτησε την εν λόγω φωτογραφία, προκειμένου να προωθήσει το φόρεμα. Ο στόχος σίγουρα επετεύχθη. Εσείς, τι λέτε;

Νίκος Πολυδερόπουλος: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια και η τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα

Συνταγή: Φιλέτο λαβράκι με πατάτες και φιστίκι Αιγίνης