Νίκος Μακρόπουλος: Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα με τον Βασίλη Καρρά – «Κλείσαμε, κλαίγαμε και οι δυο»

Για την επικοινωνία που είχε με τον Βασίλη Καρρά λίγο καιρό πριν εκείνος φύγει από τη ζωή μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show”, ο τραγουδιστής περιέγραψε, συγκεκριμένα, την ιστορία που κρύβεται πίσω από το τελευταίο τους τηλεφώνημα, προκαλώντας συγκίνηση.

Όπως εξηγεί, ο αείμνηστος καλλιτέχνης ήξερε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του, ενώ του έδωσε να πει ένα τραγούδι το οποίο είχε σκοπό να ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά δεν πρόλαβε…

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει. Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του» είπε και πρόσθεσε:

«Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει: σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη. Το “Λάθος Καρδιά Γυρεύω” δεν ήταν απλώς ένα τραγούδι, μου είπε: “είναι ένα τραγούδι που δεν κατάφερα να πω και θέλω να το πεις εσύ”. Δεν το έγραψε για μένα, το έγραψε για εκείνον αλλά δεν κατάφερε να το πει, γιατί ήταν έναν μήνα πριν φύγει».

Guns N’ Roses: Έκαναν και ηχογράφησαν πραγματικό σεξ για ηχητικά στο πρώτο τους άλμπουμ

DUA LIPA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑγια την εξάρτηση από το αλκοόλ: «Ο εξευτελισμός είχε χτυπήσει πάτο»