Guns N’ Roses: Έκαναν και ηχογράφησαν πραγματικό σεξ για ηχητικά στο πρώτο τους άλμπουμ

ο πρώτο άλμπουμ με το οποίο συστήθηκαν στην παγκόσμια σκηνή οι Guns N’ Roses, το «Appetite for Destruction» κλείνει με ένα ιδιαίτερο τραγούδι, το Rocket Queen.

Πρόκειται για μία μουσική σύνθεση του Slash πρωτού εκείνος γίνει ο βασικός κιθαρίστας του συγκροτήματος και το ντράμερ Steven Andler, όταν οι δυο τους ήταν στο γκρουπ «Hollywood Rose» που ουσιαστικά αποτέλεσε και τον πρόδρομο των Guns N’ Roses. Η ιδιαιτερότητά του ωστόσο δεν είναι αυτή, ούτε η ιστορία των στίχων που έγραψε ο Axl Rose και θα τη δούμε στη συνέχεια. Είναι οι ήχοι οργασμού που ακούγονται και που είναι πραγματικοί κρύβοντας από πίσω τους μια άλλη ιστορία, απιστίας, εκδίκησης και αλκοόλ!

O Axl Rose έγραψε τους στίχους του τραγουδιού για μία κοπέλα με την οποία ήταν ερωτευμένος κι εκείνη ήθελε να δημιουργήσει τη δική της μπάντα που θα είχε το όνομα «Rocket Queen». Παράλληλα στις σκέψεις το για την ενορχήστρωση του κομματιού, ήταν να βάλει πραγματικούς ήχους οργασμού. Ήθελε οι ερωτικές κραυγές να ακούγονται παράλληλα με τα σόλο της κιθάρας του Slash.

 

«Για το συγκρότημα και ένα μπουκάλι Jack Daniel’s»

Η σκέψη του τελικά έγινε πραγματικότητα το βράδυ που ηχογραφούσαν το κομμάτι σε μία ιστορία που όπως είπαμε έχει μπόλικη δόση απιστίας και αλκοόλ. Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας είναι η 19χρονη τότε Αντριάνα Σμιθ. Στην πραγματικότητα ήταν η κοπέλα του ντράμερ Στίβεν Άντλερ, αλλά και groupie των GnR.

Σύμφωνα με τον… θρύλο, εκείνο το βράδυ είχε πάλι έναν έντονο καυγά με τον Άντλερ καθώς τον είχε πιάσει να κοιμάται με μία άλλη γυναίκα και έψαχνε για εκδίκηση. Τη βραδιά της ηχογράφησης κι ενώ εκείνη φέρεται να είναι πιει αρκετά, ο Αξλ Ρόουζ της αποκάλυψε πως ήθελε να κάνουν σεξ και μάλιστα να ηχογραφήσουν τις κραυγές τους. Αρχικά εκείνη έδειξε διστακτική αλλά όλα άλλαξαν όταν στο παιχνίδι μπήκε ένα… μπουκάλι ουίσκι. Η Σμιθ του απάντησε ότι θα το έκανε «Για το συγκρότημα και ένα μπουκάλι Jack Daniel’s ».

Οι δυο τους, λοιπόν, κλείστηκαν σε ένα μικρό στούντιο που είχε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και όντως έκαναν σεξ ηχογραφώντας τις αντιδράσεις τους.

 

Ο ηχολήπτης, Michael Barbiero, αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτό και ανέθεσε τη δουλειά της ηχογράφησης στον βοηθό του Vic Deyglio. Όπως αποκάλυψε αργότερα ο Ντέιλιο «το στούντιο ήταν σαν ένα σετ για ταινία του Ron Jeremy»! Μάλιστα ο ίδιος έπρεπε κάποια στιγμή να μπει στο στούντιο και να φτιάξει ένα μικρόφωνο που είχαν γκρεμίσει ο Ρόουζ και η Σμιθ. Κάπως έτσι ο συγκεκριμένο ηχολήπτης γράφτηκε στον δίσκο ως Victor ‘the fucking engineer’ Deglio!

«Σταμάτα να προσποιείσαι…»

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Rolling Stones, ο Axl Rose εξέφρασε επανειλημμένα την ανησυχία του για την αληθοφάνεια των αντιδράσεων της Smith κατά τη διάρκεια της επαφής τους. Θρυλείται δε πως της είπε «Έλα, Αντριάνα, κάν’ το αληθινό. Σταμάτα να προσποιείσαι!».

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο camp GnR, ο Adler δεν αντέδρασε τόσο άσχημα όσο θα μπορούσε, πιστεύοντας ότι οι ενέργειες της Smith ήταν για το καλό του συγκροτήματος.  Ωστόσο οι δυο τους χώρισαν ενώ για πολλά χρόνια δεν είχε αποκαλυφθεί το όνομα της γυναίκας πίσω από τις κραυγές. Η ίδια αρχικά παραδεχόταν τη συμμετοχή της στο κομμάτι, στη συνέχεια όμως με το πέρασμα των χρόνων επέμενε πως δεν είναι εκείνη.

Αυτή την εκδοχή πάντως την ενισχύουν και πρόσωπα που ήταν κοντά στο γκρουπ. Για παράδειγμα, ο παραγωγός της μπάντας, Μάικ Κινγκ είχε αναφέρει πως η Σμιθ είχε κάνει σεξ με πολλά μέλη του γκρουπ. Παράλληλα ένα εργαζόμενος τότε στη δισκογραφική εταιρία είχε αποκαλύψει πως ο Axl Rose πριν από τη συγκεκριμένη ηχογράφηση είχε κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες που τις είχε καταγράψει αλλά δεν του άρεσε το αποτέλεσμα.

 

Ο Axl Rose σήμερα, 6 Φεβρουαρίου, γίνεται 62 ετών και τα κατορθώματά του πάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή μπορούν να αποτελέσουν υλικό για βιβλίο. Ο ίδιος έχει καταφέρει να απασχολεί τα μουσικά δρώμενα για πάνω από τέσσερις δεκαετίες τόσο για τις μουσικές του επιδόσεις όσο και για τις πράξεις του…

Πηγή:Reader.gr

Το μαγιό της Αντωνίου… κολάζει όλο τον πλανήτη! (pics)

Νίκος Μακρόπουλος: Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα με τον Βασίλη Καρρά – «Κλείσαμε, κλαίγαμε και οι δυο»