Νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου! Τι εμφανίσεις θα δούμε την επόμενη Κυριακή;

March 22, 2021

Το «Your Face Sounds Familiar – All Star» ήρθε ξανά το βράδυ της Κυριακής στις τηλεοπτικές μας οθόνες και μας χάρισε αξέχαστες στιγμές και ιδιαίτερες εμφανίσεις! Η μοναδική Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε τους αγαπημένους της κριτές, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους all star καλλιτέχνες του απόλυτου show μεταμφιέσεων.

 

Το buzzer πήρε «ρεπό» αυτή την εβδομάδα και το «Your Face Sounds Familiar-All Star» «άκουσε» την επιθυμία του κοινού να ενσαρκώσουν οι διαγωνιζόμενοι έναν παλιό και αγαπημένο τους χαρακτήρα, αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό τραγούδι! Οι εννέα διαγωνιζόμενοι δούλεψαν σκληρά και παρουσίασαν μοναδικά acts που μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα. Ωστόσο, όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, ο νικητής ήταν ένας.

 

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου, η οποία καθήλωσε με τη συγκλονιστική της ερμηνεία ως Τζένη Βάνου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μάγεψε την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. (Δες εδώ την εμφάνισή της)
Αμέσως μετά, η Μαρία Μπεκατώρου ανέβασε τους 9 All Star στη σκηνή… για να αναμετρηθούν με το buzzer! Τι εμφανίσεις θα δούμε την επόμενη εβδομάδα;

 

Ματθίλδη Μαγγίρα – Tina Turner
Κατερίνα Στικούδη – Χρήστος Αυγερινός
Θανάσης Αλευράς – Δημήτρης Κόκοτας
Λευτέρης Ελευθερίου – Radiohead

 

YFSF: Η Τάνια Μπρεάζου νικήτρια της βραδιάς – Οι επόμενες μεταμφιέσεις

YFSF: Απίστευτη ομοιότητα του Ησαϊα Ματιάμπα με τον Στέλιο Καζαντζίδη