Νεαρή Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος το θύμα του γνωστού παρουσιαστή που της έκλεψε το κινητό της στο Σύνταγμα


Δεν πρόλαβε να κλείσει λίγα 24ωρα στην Αθήνα η 29χρονη Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Λευκή Δήμου και έπεσε θύμα κλοπής  γνωστού παρουσιαστή και πρώην μοντέλου, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

Όπως είπε η ίδια στο wepost.gr, ο 58χρονος  παρουσιαστής και μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του, με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Η Λευκή που περίμενε στη στάση της Βασιλίσσης Σοφίας,  στο Σύνταγμα, ξαφνικά ενώ έγραφε μήνυμα στο κινητό της, είδε έναν άντρα να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως μας διηγήθηκε, άρχισε να τρέχει με την βαλίτσα στα χέρια για να τους προλάβει. Μάλιστα τονίζει πως οι πολίτες  που ήταν κοντά στο περιστατικό την άκουσαν να φωνάζει και μπήκαν μπροστά στους δράστες και τους ακινητοποίησαν, ενώ στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αρχικά μας ανέφερε πως τον γνωστό παρουσιαστή δεν το αναγνώρισε και διαπίστωσε ποιος είναι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Αμφότεροι οι δύο δράστες πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως. Η Λευκή μάλιστα μας ανέφερε πώς κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη. Πηγή: wepost.gr

Written by alexandros

Επιστρέφει με 1.365 επιβάτες στον Πειραιά το Blue Star Naxos

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης για το πρόβλημα υγείας του