Ναταλία Γερμανού: Το απαράδεκτο σχόλιο που δέχθηκε με παιδική της φωτογραφία

Η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Twitter όπου πολλές φορές τοποθετείται και λέει τη γνώμη της.

Όσα όμως υποστηρίζει πολλές φορές δεν γίνονται αποδεκτά από τους χρήστες, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές έχουν σχολιάσει τα όσα γράφει χρησιμοποιώντας μάλιστα και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Ένα ακόμα σχόλιο από αυτά που έλαβε ήταν με φωτογραφία από όταν η παρουσιάστρια ήταν σε ηλικία 5 ετών και ο χρήστης έγραψε στο tweet «όλη της η μοχθηρή ψυχή σε μια εικόνα…».

Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε την κακία του να πέσει κάτω και έτσι έκανε αναδημοσίευση την κακεντρεχή ανάρτηση. Η παρουσιάστρια έγραψε στο δικό της tweet ως απάντηση: «Έχουμε νικητήριο τουί : αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά», αφήνοντας στο τέλος και μια καρδούλα.

Έχουμε νικητήριο τουί : αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου.
Και εις ανώτερα παιδιά ❤️ https://t.co/6734gM0WLn

— Natalia Germanou (@nataliagermanou) March 19, 2023

Έλενα Ασημακοπούλου: Φλέξαρε με τον πιο ωραίο τρόπο την πίσω όψη της

Αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας στο Survivor – Topless στην παραλία (ΒΙΝΤΕΟ)