Νάταλι Βισκούσο: Η σύντροφος του Χένρι Κάβιλ είναι έρωτας – Σαγηνευτικό βλέμμα (ΦΩΤΟ)

Ο Χένρι Κάβιλ και η σύντροφός του Νάταλι Βισκούζο, παρευρέθηκαν την Τετάρτη στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Witcher», όπου έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν έκανε πρεμιέρα σήμερα στη streaming πλατφόρμα, ενώ το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου.

Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί, όπου πόζαρε για φωτογραφίες.

NEW: Henry Cavill with his family and the @witchernetflix cast at the premiere of S3. Catch up on everything from London! https://t.co/lrlIkjjkt5 #TheWitcher #HenryCavill 📸: Getty Images pic.twitter.com/gtQ5y9ynie

— Henry Cavill News (@HenryCavillNews) June 28, 2023

Είναι η τελευταία φορά που ο Κάβιλ θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή Geralt of Rivia, καθώς έχει ανακοινωθεί ότι ο Λίαμ Χέμσγουορθ θα αναλάβει τον ρόλο στην επερχόμενη τέταρτη σεζόν.

Zeitlos und chic 🔥 Henry Cavill bei der “The Witcher” Staffel 3 Premiere in London. Der Schauspieler trug einen Zweireiher mit passendem Hemd.
Die 3. Staffel ist die letzte für #HenryCavill. Teil 2 der 3. Staffel ist ab dem 27. Juli auf Netflix zu sehen.

[📷 Getty Images] pic.twitter.com/EAksmVEuQ4

— GQ Germany (@GQ_Germany) June 29, 2023

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο τόσο με τέρατα όσο και με περιπέτειες, και δυστυχώς, θα αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός κύριος Λίαμ Χέμσγουορθ θα αναλάβει τον μανδύα του Λευκού Λύκου», έγραψε ο 40χρονος ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram τον περασμένο Οκτώβριο.

# σύντροφος # Χένρι Καβίλ

Ελεονώρα Μελέτη: «Χλευάζει το όνομα του παιδιού μου, ζητώ συγγνώμη αν έγινα γελοία σε όλους εσάς»

Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σερβιτόρο στη Ρόδο: «Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται» (ΦΩΤΟ)