Mυρτώ Αλικάκη: Βρήκε τον έρωτα ξανά – Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Μυρτώ Αλικάκη απολαμβάνει τον καλοκαιρινό καιρό του Οκτωβρίου, αλλά και τον έρωτα στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου της, ο οποίος φέρεται να είναι ο σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής, Νικόλας Κωστής.

Η ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της και δεν έχει δημοσιοποιήσει καμία σχέση της μετά το διαζύγιο της από τον Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Ωστόσο, οι φήμες λένε πως Αλικάκη και Κωστής είναι ζευγάρι και μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει ποζάρει στα κλικ του αγαπημένου της.  Χθες Κυριακή, δημοσιοποίησε μια φωτογραφία της με floral φόρεμα κι έγραψε στη λεζάντα: «Καλοκαιράκι πάλι …. Κλικ @nicolascostes21».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μυρτω Αλικακη (@myrtoalikaki_official)

Αρκετά στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της μοιράστηκε το προηγούμενο διάστημα η ηθοποιός, τραβηγμένα επίσης από τον φωτογραφικό φακό του Νικόλα Κωστή.

H Μυρτώ Αλικάκη πάντως, δεν έχει παραδεχτεί τη σχέση της με τον Νικόλα Κωστή. Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι», που παίζεται για δεύτερη χρονιά,στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Λαγούτη, η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση για τα προσωπικά της.

«Δε θα απαντήσω σε τίποτα τέτοιο. Δε λέω τίποτα» είπε στην κάμερα του Happy Day.

Ποιος είναι ο Νικόλας Κωστής

Σύμφωνα με ένα σύντομο βιογραφικό του στο κανάλι του στο YouTube:

«O Νικόλας Κωστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι ανεξάρτητος κινηματογραφιστής και δραστηριοποιείται ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μοντέρ και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών στην Αθήνα από το 2014. Σπούδασε Health economics στο City University στο Λονδίνο (M.Sc) και αργότερα παρακολούθησε το MA in Film Directing Fiction του Raindance Film Institute του Λονδίνου.

Έχει συμμετάσχει σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ με τη μικρού μήκους ταινία Too young to reason (Miami Short Film Festival 2019, Moscow Shorts 2019, Paris Lift-off online 2019).

Το 2018 και το 2019 συμμετείχε με οπτικοακουστικό έργο του στην έκθεση ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΘΗΝΑ των αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του μουσείου Μπενάκη. Το 2023, κέρδισε το βραβείο Best Experimental Film στο London Greek Film Festival για την ταινία Solitaire και του απονεμήθηκε το βραβείο εύφημης μνείας (honorable mention) από την επιτροπή του φεστιβάλ Experimental Brazil του Σάο Πάολο».

dessou.gr

«Μπαίνω στα gοοdy’s να φάω πριν λίγο, μόλις σχόλασα από δουλειά. Μπροστά μου ένας μπαμπάς με 4 παιδιά»

Η ανεκδοτάρα της ημέρας στο ινστιτούτο: Το αδυνάτισμα, η ξανθιά και ο μαύρος