Νάνσυ Παραδεισανού αναφέρεται σε Κωνσταντίνο Βασάλο: Η πρόκληση για την τσαλάκωση

Η Νάνσυ Παραδεισανού μιλώντας στο Breakfast@star σχολίασε τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχετικά με το διαδικτυακό κανάλι της και τη σύγκριση που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου για τους παρουσιαστές. Ταυτόχρονα, αντιμετώπισε το θέμα σχετικά με την πιθανή συνεργασία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

“Αν ο Βασάλος το λέει, το παίρνω στα σοβαρά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με εκμεταλλευτεί. Είμαι πιστή στον εαυτό μου και δεν αλλάζω την προσωπικότητά μου για κανέναν. Μπορεί να ακούω συμβουλές από οποιονδήποτε, αλλά στο τέλος εγώ γνωρίζω τι θα κάνω για τον εαυτό μου”, δήλωσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

“Έχω δει πολλούς παρουσιαστές που δεν είναι δημοσιογράφοι και έχουν επιτύχει. Όταν μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης στη ζωή σου, βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο. Δεν είναι σωστό να συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιον άλλο. Στην τηλεόραση, ο καθένας ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και κρίνεται από τα αποτελέσματα. Η παρουσία μου δεν μου λείπει από την τηλεόραση, εκτός από τον Νίκο Μουτσινά”, πρόσθεσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Written by admin

Η αινιγματική κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης

Χριστίνα Μπόμπα: Δεν έχω χρόνο για τηλεόραση, ασχολούμαι με τα παιδιά, την επιχείρηση και τα social media