Ν. Κακλαμάνης: Κλείνει την «πόρτα» για επιστροφή Πάνου Καμμένος στη ΝΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής, πλέον, της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον Πάνο Καμμένο, επανέλαβε την πολιτική του διαφορά με τον Γιάννη Στουρνάρα και εκτίμησε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος θα επανεκλεγεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο απέκλεισε, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6. «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπήρξαν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στελεχών που έκαναν κρούση να είναι σε δικά μας ψηφοδέλτια αλλά η απάντηση ήταν αρνητική» είπε.

Ερωτηθείς για την άποψή του για τον Γιάννη Στουρνάρα, υπογράμμισε πως η διαφορά του με τον κεντρικό τραπεζίτη και πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά είναι γνωστή εδώ και χρόνια και καθαρά πολιτική και όχι προσωπική με τον κύριο Κακλαμάνη να χρεώνει στον κ. Στουρνάρα την εμμονή του σε θέσεις του ΔΝΤ αλλά και για την διατήρηση του ΕΝΦΙΑ.

Για τις εκλογές τόνισε πως η ΝΔ έχει στόχο την αυτοδυναμία μέσω του περιορισμού της δύναμης των μικρότερων κομμάτων που βρίσκονται στα δεξιά της, ενώ ερωτηθείς για τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε πως θα έχει ενδιαφέρον η κοινοβουλευτική του αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό των «ναι» στις επιδιώξεις των δανειστών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Written by stelios

Το πρώτο εξώφυλλο του Τεν Τεν πουλήθηκε για 1,125 εκατομμύρια δολάρια

Χαμένα έσοδα 690 εκατ. ευρώ από το λαθρεμπόριο τσιγάρων