Μητσοτάκης: Ενωμένοι να διεκδικήσουμε μία καλύτερη Ελλάδα -Ποιους αυτοδιοικητικούς συνάντησε

Το μήνυμα ότι «την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά για να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει» έστειλε από τη Ρόδο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία σε νησιά της Δωδεκανήσου.

Όπως επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση που είχε με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, «οι Ελληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση». «Για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, για το πώς θα στηρίξουμε τον τουρισμό, για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα μειώσουμε τη φορολογία, για το πώς οι έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς» είπε, τονίζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει ένα συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας, ένα σχέδιο από το οποίο δεν περισσεύει κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα».

«Το μήνυμα μου, εδώ πέρα από τη Ρόδο, είναι ένα μήνυμα ενότητας ότι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνεχάρη τον Γ. Χατζημάρκο και τον Αντ. Καμπουράκη για τις «μεγάλες εκλογικές τους επιτυχίες». Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι η Νέα Δημοκρατία «είναι και θα είναι κοντά στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης δεύτερου και πρώτου βαθμού διότι μαζί πρέπει να οικοδομήσουμε την νέα φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα».

«Και πράγματι αγαπητέ Γιώργο, αγαπητέ Αντώνη δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου να βρεθώ στην Ρόδο, στα Δωδεκάνησα που τόσο αγαπώ και να εισπράξω και εδώ αυτόν τον δυνατό αέρα της πολιτικής αλλαγής ο οποίος φυσάει πια στη χώρα» πρόσθεσε.

Written by stelios

Το συγκινητικό βίντεο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

To Google Maps θα αρχίσει να προειδοποιεί για τυφώνες και πληροφορεί για σεισμούς