Μιμή Ντενίση: “Δε θα δεχόμασταν μη εμβολιασμένους ηθοποιούς και τεχνικούς. Όπως και οι θεατές…”

Spoilers

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Μιμή Ντενίση, η οποία ξεκαθάρισε τα όσα γράφτηκαν για την κόρη της και την θέση της παραγωγού στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Παράλληλα αποκάλυψε πως δε θα δεχόταν στην παράστασή της «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» ανεμβολιάστο ηθοποιό.

 

«Είναι μια ανοησία πως η κόρη μου ήταν παραγωγός στην ταινία. Δε ξέρω από πού βγήκε. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Τι παραγωγός να ήταν η Μαριτίνα; Η Μαριτίνα είναι φοιτήτρια και σπουδάζει business.

Ήταν στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή ακριβώς οι σπουδές της είναι πάνω σε αυτό, έκανε τιμολόγια και καταγραφές. Δεν την κάνει παραγωγό της ταινίας» είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Σχετικά με την παράσταση που πρωταγωνιστεί και τον εμβολιασμό των συναδέλφων της, η Μιμή Ντενίση εξήγησε: «Εμείς δεν έχουμε ηθοποιό που δεν είναι εμβολιασμένος. Εδώ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα.

Όλοι είμαστε εμβολιασμένοι. Δε θα δεχόμασταν μη εμβολιασμένους ηθοποιούς και τεχνικούς. Όπως και οι θεατές, εμείς τι είμαστε; Θα βάζουμε τους θεατές να εμβολιάζονται και εμείς θα κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει;».

Spoilers

Γιώργος Γαλίτης: «Για τα “χοντρά”, όλοι πέσαμε από τα σύννεφα»

Spoilers

Ιταλία: Την Τετάρτη ο Ντράγκι αναμένεται να εγκρίνει το «σούπερ πράσινο πάσο εμβολιασμένων»