«Με βαραίνει το όνομα…» – Η σπάνια εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον αδερφό του (video)

Latest

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο αδερφός του, Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι, τη σύγκριση με τον αδερφό του, ενώ αποκάλυψε και ποια αντικείμενα έχει κρατήσει από τον αδελφό του, που έφυγε από τη ζωή το 2016 σε τροχαίο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», αρχικά ρωτήθηκε για το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε «Μάγια» και σημειώνει μεγάλη επιτυχία αλλά και το ποια είναι η άποψή του για τα μουσικά talent shows και εξήγησε γιατί δεν θα πήγαινε ως διαγωνιζόμενος. «Είμαι υπέρ αλλά θα ήταν άδικο να πάω για τους άλλους, άσχετα που τραγουδάω είχα ότι είμαι αδερφός του Παντελή, άρα επειδή εγώ είχα ένα όνομα στην πλάτη μου» είπε.

Αναφορικά με το γεγονός ότι τον συγκρίνουν με τον αδερφό του, τόσο για τη φωνή του όσο και την εξωτερική του εμφάνιση, σχολίασε: «Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ,ότι μοιάζω με τον Παντελή. Ήταν ο νούμερο ένα καλλιτέχνης. Με βαραίνει το όνομα αλλά όχι με την κακή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου».

Ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε και τα αντικείμενα που έχει κρατήσει από τον αδελφό του: «Το πρώτο είναι οι κιθάρες του έχω σπίτι πολλές κιθάρες του Παντελή και το δεύτερο είναι το μικρόφωνό του, με το οποίο τραγουδάω παντού όπου και αν πάω. Αντλώ δύναμη συνεχώς, συγκινούμαι συνεχώς όταν λέω τα κομμάτια του. Συνεχώς τον σκέφτομαι».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Το «καυτό» μοντέλο που αναστάτωσε την Κρήτη… τώρα προκαλεί ταραχές στην Σαντορίνη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα γίνει πατέρας; Όλη η αλήθεια για την προσωπική του ζωή!