Ειρήνη Στεργιανού: Φόρεσε το μπικίνι της και έκλεψε τις εντυπώσεις

Η Ειρήνη Στεριανού εντυπωσιάζει τα πλήθη σε κάθε τη εμφάνιση.

Το μοντέλο, που το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την υποκριτική, έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία και φυσικά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Προκαλώντας, όπως πάντα, καύσωνα στα κοινωνικά δίκτυα η Ειρήνη Στεργιανού δεν ξεχνά ποτέ το ταλέντο της στις πόζες αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της.

Το απόγευμα της Κυριακής, μάλιστα, η Ειρήνη Στεριανού επιφύλασσε την πλέον πληθωρική δημοσίευση από την εξόρμηση της στην παραλία.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ειρήνη Στεριανού επέλεξε να δημοσιεύσει τρία δροσερά φωτογραφικά στιγμιότυπα στα οποία ξεχειλίζει από τον φακό το ντεκολτέ της μέσα σε μικροσκοπικό μπικίνι και κλέβει με ευκολία τα ανδρικά και όχι μόνο βλέμματα.

«Στο θέατρο μέχρι στιγμής έχω σταθεί πολύ τυχερή γιατί έχω συνεργαστεί με πολύ καλούς ανθρώπους. Στο μόντελινγκ και την τηλεόραση γίνονται αυτά» είχε δηλώσει στο παρελθόν η Ειρήνη Στεργιανού, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

«Εντάξει, έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές επειδή δεν έχω υποκύψει σε ‘δελεαστικές’ προτάσεις και έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση ώστε να θέλω να φύγω. Να έχω μετανιώσει κιόλας που έχω βρεθεί σε μια συγκεκριμένη audition» συμπλήρωσε η ίδια.

Κατερίνα Καινούργιου: Τόπλες απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο

Heidi Klum: Η Χάιντι Κλουμ πλησιάζει τα 50 αλλά νιώθει με το σώμα της πιο άνετα από ποτέ