Heidi Klum: Η Χάιντι Κλουμ πλησιάζει τα 50 αλλά νιώθει με το σώμα της πιο άνετα από ποτέ

Η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε ότι είναι περισσότερο από ποτέ πρόθυμη να γδυθεί για την κάμερα, ακόμα και τώρα που πλησιάζει τα 50.

Συζητώντας για τη σχέση της με το σώμα της, παραδέχτηκε ότι το να γδύνεται ήταν σαν δεύτερη φύση λόγω της μακράς καριέρας της ως μοντέλο.

Συγκεκριμένα είπε στην Access: «Αισθάνομαι το ίδιο όπως πάντα. Δεν χρειάζεται να με ρωτήσεις δύο φορές για να βγάλω τα ρούχα μου και να εμφανιστώ με εσώρουχα. Είναι σαν να βάζεις ένα παλιό καπέλο, κατά κάποιο τρόπο».

Η 49χρονη επιδεικνύει συχνά το σώμα της ανεβάζοντας στιγμιότυπα με μπικίνι. Το σούπερ μόντελ μίλησε σε συνέντευξή της για τον λόγο που εξακολουθεί να είναι τόσο χαρούμενη που γδύνεται, παραδεχόμενη ότι δεν το σκέφτεται καθόλου.

Παρόλο που εργάζεται σκληρά για τη 17η σεζόν του America’s Got Talent στο NBC, η Κλουμ περιμένει επίσης την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Making The Cut του Amazon Prime Video.

Η Κλουμ έχει επίσης επανενωθεί με τους αγγέλους της Victoria’s Secret Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Κάντις Σουάνπολ, Τάιρα Μπανκς για την τελευταία σειρά shapewear Skims της Κιμ Καρντάσιαν.

Μιλώντας για την επανένωσή της με τους πρώην άγγελους της Victoria’s Secret είπε: «Η Kιμ με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήθελα να κάνω τη διαφήμιση της Skims με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, την Κάντις Σουάνπολ και την Τάιρα Μπανκς». «Είπα, ‘Ναι, διάολε! Ήταν πολύ διασκεδαστικό να είμαι ξανά με τους αγγέλους μου της Victoria’s Secret».

Ειρήνη Στεργιανού: Φόρεσε το μπικίνι της και έκλεψε τις εντυπώσεις

Μερομήνια: Με πολύ κρύο και χιόνια θα φύγει το 2022 και θα «μυρίσει» Άνοιξη από Φεβρουάριο