MasterChef: Αμφίλεγμα με τις αντιδράσεις για την προσωπική προσέγγιση στον ανταγωνισμό

Νομίζω ότι το πήρε πιο προσωπικά ο Γιάννης” επισήμανε μεταξύ άλλων, εύλογα και με χαμόγελο, η Χριστίνα του MasterChef.

Σε ένα ακόμα επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε την Πέμπτη βράδυ στο STAR, ο Γιάννης Κούρτογλου κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του με ιδιαίτερο τρόπο. Ο παίκτης από την μπορντό ομάδα αποφάσισε να επισημάνει τη σημασία της λέξης “αρχηγός”, αναφέροντας έμμεσα την Χριστίνα της γκρι ομάδας.

Αφού πήρε τον λόγο από τους κριτές, ο Γιάννης είπε χαρακτηριστικά ότι “θα ήθελα να απαντήσω στην Χριστίνα και να της πω ότι, όπως ένας αρχηγός μπορεί να σε ρίξει και να σε ανεβάσει, έτσι είναι και οι παίκτες. Ένας αρχηγός μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γι’ αυτό είμαστε και οι υπόλοιποι. Πιστεύω ότι κανένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ούτε ο αρχηγός μπορεί να κάνει κάτι μόνος του αλλά ούτε και οι παίκτες μπορούν να κάνουν κάτι μόνοι τους”.

“Νομίζω ότι το πήρε πιο προσωπικά ο Γιάννης”, σημείωσε η Χριστίνα με χαμόγελο, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef. Και αυτό επειδή, όντας έτοιμη να εκφράσει την άποψή της λίγο νωρίτερα, ο Γιάννης την διέκοψε υπογραμμίζοντας “περίμενε λίγο, θέλω ακόμα 30 δευτερόλεπτα”.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενά του, ο παίκτης της μπορντό ομάδας πρόσθεσε ότι “ο Ηλίας είναι ένας καλός αρχηγός αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο. Αισθάνομαι τη νεαρή ηλικία και την έλλειψη εμπειρίας του, οπότε θα πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα. Δεν μπορώ να κρίνω λογικά γι’ αυτή τη δοκιμασία επειδή ο Ηλίας φορούσε τη μαύρη ποδιά”.

Written by admin

Ανήλικος στην Πέλλα προκαλεί σοκ: Τι σημαίνει γι’ αυτόν το παράπτωμα;

Τατουάζ και κοψίματα: Η τρομακτική εμπειρία της Μαντώ με τους θαυμαστές της