Τατουάζ και κοψίματα: Η τρομακτική εμπειρία της Μαντώ με τους θαυμαστές της

“Τώρα που έχει γίνει η αναβίωση αυτής της εποχής, υπάρχουν και καινούργιοι φανς που μου δείχνουν την αγάπη τους” δηλώνει η Μαντώ.

Με αφορμή τη μουσική παράσταση «Reunion the musical» στο θέατρο Παλλάς, η Μαντώ μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αυτή την εβδομάδα. Η διάσημη ερμηνεύτρια κλήθηκε να μιλήσει για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της και για τους πιο φανατικούς θαυμαστές.

“Έχω αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό και το εκτιμώ πάρα πολύ. Υπάρχουν θαυμαστές που έχουν κάνει τατουάζ με το πρόσωπό μου, με έχουν ζητήσει να υπογράψω στα σώματά τους και μου έχουν αφιερώσει τραγούδια. Είναι πολύ συγκινητικό”, δήλωσε η Μαντώ.

Ερωτηθείσα αν είχε ποτέ κάποιον μανιακό θαυμαστή ή stalker, απάντησε: “Ναι, έχω. Υπήρχαν φανς που με παρακολουθούσαν σε διάφορες περιστάσεις, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι κινδυνεύω. Ήταν απλώς φανς που είχαν ξεπεράσει κάποια όρια και χρειαζόταν να το αντιμετωπίσω με διάθεση.”

Η Μαντώ συνεχίζει να απολαμβάνει την υποστήριξη των φανς της και να αντιμετωπίζει την αγάπη τους με ευγνωμοσύνη και αγάπη.

Written by admin

MasterChef: Αμφίλεγμα με τις αντιδράσεις για την προσωπική προσέγγιση στον ανταγωνισμό

Ανακαλύψτε το πρώτο τρέιλερ του ΣΚΑΪ για το νέο παιχνίδι Exatlon